Foredrag og årsmøte i MIFF Tromsø: Bjarte Bjellås – Den andre siden av Gaza

  MIFF Tromsø ønsker velkommen til et møte på Scandic Ishavshotell torsdag 10. juni kl. 18, med MIFFs journalist Bjarte Bjellås som foredragsholder. Tema: Den andre siden av Gaza - foredraget Israel-haterne ikke vil du skal se. Det avholdes årsmøte for lokalforeningen etterpå.
  MIFFs journalist Bjarte Bjellås.
  MIFFs journalist Bjarte Bjellås.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!
  Laster kart ....
  torsdag 10. juni 2021 kl. 18:00
  Tromsø
  Gateadresse: Fredrik Langes gate 2
  Navn på lokalet: Scandic Ishavshotel

  MIFFs journalist Bjarte Bjellås skal holde et foredrag du ikke vil gå glipp av, på Scandic Ishavshotell i Tromsø 10. juni kl. 18:00.

  NB! På grunn av smittevernregler og påbud må alle forhåndsregistreres. Meld deg på via Checkin: https://www.checkin.no/event/33110/foredrag-og-aarsmoete-i-miff-tromsoe-bjarte-bjellaas-den-andre-siden-av-gaza

  Hvordan kan anti-israelske organisasjoner fortsette å omtale Gazastripen som et en «konsentrasjonsleir», «ghetto» og «ulevelig», når nye luksushoteller, kjøpesentre og supermarkeder stappfulle av varer stadig åpner opp?
  I dette foredraget – rikt på bilder og videoer som innbyggere på Gaza selv har publisert i sosiale medier – får du et annet inntrykk av Gazas levekår enn hva du vanligvis får servert gjennom medier og organisasjoner.
  Bjarte Bjellås har vært journalist for MIFF siden 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

  Etter foredraget blir det avholdt årsmøte i lokalforeningen. Vi håper folk som ønsker å engasjere seg for Israel i Tromsø melder sin interesse for lokalforeningen.

  Leder for MIFF Tromsø er Annbjørg Watnedal.

  Kontaktperson for dette møtet er MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Ta gjerne kontakt på 45244598 eller kjetil@miff.no

  Dagsorden for ordinær generalforsamling er:
  1. Innkalling
  2. Godkjennelse av sakslisten.
  3. Valg av møteleder.
  4. Valg av møtereferent.
  5. Årsberetning.
  6. Regnskap og revisors beretning.
  7. Avgjørelse av ansvarsfrihet for styret.
  8. Behandling av innkomne saker.
  9. Valg av:
  a. Styre.
  b. Revisor.
  c. Delegater og varadelegater til MIFFs landsmøte.
  For avstemminger gjelder § 7 i MIFFs lover av 29/7-78.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise