Foredrag av Ola Hals og årsmøte i MIFF Molde

  Torsdag 15. mars kl. 19:00 inviterer MIFF Molde til åpent møte med foredrag av Ola Hals og årsmøte i Fabrikkvegen 13, Molde.
  Ola E. Hals. (Foto: MIFF)
  Ola E. Hals. (Foto: MIFF)
  GRIP SJANSEN!
  Jødehatet er på frammarsj i Europa, ofte i form av demonisering av den jødiske staten. Bli medlem i MIFF for å bekjempe jødehatet og få ut sannheten!
  Laster kart ....
  torsdag 15. mars 2018 kl. 19:00
  Molde
  Gateadresse: Fabrikkvegen 13
  Navn på lokalet: Fabrikkvegen 13
  Gratislotteri med to billetter til fotballkampen mellom Molde og Tromsø 2. april.
  Ola E. Hals har vært lokalpolitiker i Sunndal kommune i Møre og Romsdal. Han har i tillegg vært bonde og drevet sitt eget begravelsesbyrå.
  Hals har satt seg  grundig inn i Israels og Midtøstens historie og følger dagens situasjon tett. Han er en eminent formidler og benytter visuell framstilling på storskjerm på en glimrende måte.
  DEL
  Forrige artikkelConrad Myrland i MIFF Larvik-Sandefjord: Løgnindustrien mot Israel og hvordan MIFF gjør en forskjell
  Neste artikkelAsbjørn Nordgård i MIFF Kristiansand: Jødenes historie i Norge fra 1680 til i dag
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.