Hans Fredrik Grøvan i MIFF Stavanger: Samarbeidet Norge – Israel

  Mandag 25. november kl. 19:00 inviterer MIFF Stavanger, Norsk-Israelsk handelskammer og Netanyaforeningen til åpent møte med foredrag av Hans Fredrik Grøvan i lokalene til menigheten Kristen Tjeneste, Lagerveien 21 i Stavanger.
  Leder av Israels venner på Stortinget, stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), taler på MIFFs og HJHs minnemarkering i Oslo 29. november 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Leder av Israels venner på Stortinget, stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF), talte på MIFFs og HJHs minnemarkering i Oslo 29. november 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Laster kart ....
  mandag 25. november 2019 kl. 19:00
  Stavanger
  Gateadresse: Lagerveien 21
  Navn på lokalet: Menigheten Kristen Tjeneste

  Hans Fredrik Grøvan er stortingsrepresentant for Kristelig Folkeparti fra Vest-Agder og leder for Israels venner på Stortinget. Han ledet gruppen også fra 2013 til 2015.

  Tittel på foredraget: Samarbeidet Norge – Israel.

  Enkel servering etter møtet.
  Gratis inngang.
  Velkommen!

  OBS: Dette møtet finner sted i lokalene til menigheten Kristen Tjeneste i Lagerveien 21, Stavanger.

  Kontaktperson i MIFF Stavanger:
  Rolf Myrland
  Mobil: 91831099
  E-post: post@optikeren.no

  Forrige artikkelMIFFs gratis ungdomskonferanse 2020
  Neste artikkelÅpent møte med to foredrag i MIFF Larvik-Sandefjord
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.