Kom til MIFFs Israelkonferanse i Stavanger 2020

  Kom til Israelkonferansen 6. til 8. november 2020.
  Scandic Stavanger Airport. (Foto: Google)
  Laster kart ....
  fredag 6. november 2020 kl. 18:00
  Sola
  Gateadresse: Flyplassvegen 226
  Navn på lokalet: Scandic Stavanger Airport

  OBS: MIFFs landsmøte blir utsatt til november og flyttes fra Bergen til Stavanger

  I lang tid har MIFFs Israelkonferanse vært annonsert i Bergen 22.-24. mai. Før koronasituasjonen eskalerte hadde vi også mottatt mange påmeldinger til et svært interessant program. På grunn av koronasituasjonen ser vi oss dessverre nødt til å flytte arrangementet.

  I november hadde vi allerede planlagt en nasjonal konferanse, MIFF Forum, i Stavanger. Hovedstyret har derfor besluttet å slå sammen Israelkonferansen/landsmøtet med MIFF Forum og avholde konferansen på Scandic Stavanger Airport helgen 6.-8. november.

  Ved å flytte arrangementet såpass sent på høsten, håper vi koronakrisen er godt og vel over. Det vil også gi MIFFs lokalforeninger, som ikke rakk å avholde sine årsmøter før virussmitten spredte seg, sjanse til å holde sine årsmøter tidlig på høsten.

  De gode nyhetene i dette bildet, er at nesten alle foredragsholderne som skulle komme til Bergen i mai har bekreftet at de blir med på konferansen i Stavanger i november.

  Dermed vil du fortsatt kunne høre disse:

  MIFF håper flest mulig av dem som hadde meldt seg til Bergen blir med over til Stavanger 6.-8. november.

  Alle som er påmeldt til landsmøtet i Bergen vil automatisk få sin reservasjon overført til Stavanger 6.-8. november. Dersom dere ønsker å avbestille og få refusjon, kan det gjøres via checkin.no eller ta kontakt med MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på mob. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

  Forrige artikkelOla Hals i MIFF Arendal: Midtøsten og Israel – Hva sier historien, folkeretten, mediene og FN?
  Neste artikkelOlav Vidar Landsverk i MIFF Grenland: Fra 1814 til Hitlers kirke til Den norske kirke
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.