Kom til MIFFs Israelkonferanse i Stavanger 2020

  0
  Kom til MIFFs Israelkonferanse i Stavanger 2020
  Scandic Forus (Foto: Scandic.no)
  Kart utilgjengelig
  fredag 6. november 2020 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  OBS: MIFFs landsmøte blir utsatt til november og flyttes fra Bergen til Stavanger

  I lang tid har MIFFs Israelkonferanse vært annonsert i Bergen 22.-24. mai. Før koronasituasjonen eskalerte hadde vi også mottatt mange påmeldinger til et svært interessant program. På grunn av koronasituasjonen ser vi oss dessverre nødt til å flytte arrangementet.

  I november hadde vi allerede planlagt en nasjonal konferanse, MIFF Forum, i Stavanger. Hovedstyret har derfor besluttet å slå sammen Israelkonferansen/landsmøtet med MIFF Forum og avholde konferansen på Scandic Forus i Stavanger, helgen 6.-8. november.

  Ved å flytte arrangementet såpass sent på høsten, var det med et håp om at koronakrisen skulle roe seg innen den tid. Det vil også gi MIFFs lokalforeninger, som ikke rakk å avholde sine årsmøter før virussmitten spredte seg, sjanse til å holde sine årsmøter tidlig på høsten.

  De gode nyhetene i dette bildet, er at alle foredragsholderne som skulle komme til Bergen i mai har bekreftet at de blir med på konferansen i Stavanger i november.
  Nå en måned i forkant av konferansen ser det ikke ut til at vi kan ta imot utenlandske gjester, så disse vil derfor delta direkte via videolink. Det vil fortsatt være mulig å stille spørsmål.

  Dermed vil du fortsatt kunne høre disse:

  Se priser og meld deg på konferansen via checkin.no her

   

  MIFF håper flest mulig av dem som hadde meldt seg til Bergen blir med over til Stavanger 6.-8. november.

  Alle som er påmeldt til landsmøtet i Bergen vil automatisk få sin reservasjon overført til Stavanger 6.-8. november. Dersom dere ønsker å avbestille og få refusjon, kan det gjøres via checkin.no eller ta kontakt med MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på mob. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

  0

  Your Cart