MIFF Forum i Oslo – Lahav Harkov, Martin Blecher, Jens Jorde med flere

  0
  MIFF Forum i Oslo – Lahav Harkov, Martin Blecher, Jens Jorde med flere
  Velkommen til MIFF Forum 2019!
  Laster kart ....
  lørdag 2. november 2019 kl. 13:00
  Oslo
  Gateadresse: Parkveien 68
  Navn på lokalet: Scandic Solli

  Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

  Du får blant annet høre to viktige og aktuelle foredrag fra Lahav Harkov, redaktør i den israelske avisen Jerusalem Post. Harkov følger israelsk politikk svært tett og vil holde følgende foredrag: Bak kulissene i Knesset og Hvorfor den radikale venstresiden hater Israel.

  Den svenske statsviteren Martin Blecher skal også holde to foredrag på konferansen. De har titlene: Hvem eide landet og hvordan før 1948? og Hvem eier Vestbredden i 2019 og hva skjer videre? Blecher er aktuell med boken Israeli Settlements som kom ut i 2018.

  Jens Jorde, leder av MIFF Hallingdal, vil holde foredraget Israels teknologiske utvikling. 

  En representant fra den israelske ambassaden vil også holde foredrag.

  Den siste bekreftede foredragsholderen er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement. For kort tid siden ledet hun arbeidet med rapporten Behind the Mask, og det er denne hun kommer for å presentere på MIFF Forum. Den 94 sider lange rapporten dokumenterer at BDS-kampanjen er gjennomsyret av antisemittisme, at aktivistene uhemmet fremmer anti-jødisk rasisme i vestlige land og at det endelige målet er utslettelsen av Israel.

  Klikk her for program, priser og påmelding via deltager.no/forum2019

  Sponsing av ungdommer:
  Unge MIFF-medlemmer (Innmeldingsskjema her) under 30 år som sender søknad om plass til kjetil@miff.no kan få opphold og inntil 70 prosent av reisekostnader dekket.

  0

  Your Cart