MIFF Forum i Oslo – Lahav Harkov, Martin Blecher, Jens Jorde med flere

  Kom for å høre redaktør Lahav Harkov i Jerusalem Post snakke om aktuell israelsk politikk, statsviter Martin Blecher om israelske bosetninger, Jens Jorde om israelsk teknologi, Revital Yakin-Karkovsky om den antisemittiske BDS-kampanjen mot Israel!
  Velkommen til MIFF Forum 2019!
  Laster kart ....
  lørdag 2. november 2019 kl. 13:00
  Oslo
  Gateadresse: Parkveien 68
  Navn på lokalet: Scandic Solli

  Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

  Du får blant annet høre to viktige og aktuelle foredrag fra Lahav Harkov, redaktør i den israelske avisen Jerusalem Post. Harkov følger israelsk politikk svært tett og vil holde følgende foredrag: Bak kulissene i Knesset og Hvorfor den radikale venstresiden hater Israel.

  Den svenske statsviteren Martin Blecher skal også holde to foredrag på konferansen. De har titlene: Hvem eide landet og hvordan før 1948? og Hvem eier Vestbredden i 2019 og hva skjer videre? Blecher er aktuell med boken Israeli Settlements som kom ut i 2018.

  Jens Jorde, leder av MIFF Hallingdal, vil holde foredraget Israels teknologiske utvikling. 

  En representant fra den israelske ambassaden vil også holde foredrag.

  Den siste bekreftede foredragsholderen er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement. For kort tid siden ledet hun arbeidet med rapporten Behind the Mask, og det er denne hun kommer for å presentere på MIFF Forum. Den 94 sider lange rapporten dokumenterer at BDS-kampanjen er gjennomsyret av antisemittisme, at aktivistene uhemmet fremmer anti-jødisk rasisme i vestlige land og at det endelige målet er utslettelsen av Israel.

  Klikk her for program, priser og påmelding via deltager.no/forum2019

  Sponsing av ungdommer:
  Unge MIFF-medlemmer (Innmeldingsskjema her) under 30 år som sender søknad om plass til kjetil@miff.no kan få opphold og inntil 70 prosent av reisekostnader dekket.

  Forrige artikkelConrad Myrland i MIFF Asker: Not To Believe – Nyhetsbyrået NTBs svik mot norske redaksjoner og lesere
  Neste artikkelSommerstevne i MIFF Vest-Telemark
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.