MIFF Forum i Oslo – Lahav Harkov, Martin Blecher, Jens Jorde med flere

  Redaktør Lahav Harkov fra Jerusalem Post med de siste nyheter, statsviter Martin Blecher om israelske bosetninger, Jens Jorde om israelsk teknologi m.m.
  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!
  Laster kart ....
  lørdag 2. november 2019 kl. 13:00
  Oslo
  Gateadresse: Parkveien 68
  Navn på lokalet: Scandic Solli

  Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

  Du får blant annet høre to viktige og aktuelle foredrag fra Lahav Harkov, redaktør i den israelske avisen Jerusalem Post. Harkov følger israelsk politikk svært tett og vil holde følgende foredrag: Bak kulissene i Knesset og Hvorfor den radikale venstresiden hater Israel.

  Den svenske statsviteren Martin Blecher skal også holde to foredrag på konferansen. De har titlene: Hvem eide landet og hvordan før 1948? og Hvem eier Vestbredden i 2019 og hva skjer videre? Blecher er aktuell med boken Israeli Settlements som kom ut i 2018.

  Jens Jorde, leder av MIFF Hallingdal, vil holde foredraget Israels teknologiske utvikling. 

  Klikk her for program, priser og påmelding via deltager.no/forum2019

  Dersom du melder deg på innen 15. september får du “Early Bird”-rabatt på kroner 200 for overnatting. Fra 15. september stiger prisene med 200 kroner.

  Unge MIFF-medlemmer under 30 år som sender søknad om plass til kjetil@miff.no kan få opphold og inntil 70 prosent av reisekostnadene dekket. Søknadsfrist er 15. september 2019.

  Forrige artikkelConrad Myrland i MIFF Asker: Not To Believe – Nyhetsbyrået NTBs svik mot norske redaksjoner og lesere
  Neste artikkelSommerstevne i MIFF Vest-Telemark
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -