MIFFs gratis ungdomskonferanse 2020

  Helgen 31. januar til 2. februar 2020 inviterer MIFF til konferanse for Israel-engasjert ungdom i alderen 15 til 30 år på Thon Hotel Parken, Kirkegata 15 i Kristiansand.
  Eldar Meydar og Amit Hasson. (Foto: Privat)
  Laster kart ....
  fredag 31. januar 2020 kl. 18:00
  Kristiansand
  Gateadresse: Kirkegata 15
  Navn på lokalet: Thon Hotel Parken

  MIFF Kristiansand inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse helgen 31. januar til 2. februar 2020. Det er sjette gang et av MIFFs lokallag arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

  Eldar og Amit fra Israel skal holde flere foredrag og henge med oss gjennom helgen. Det vil også være flere andre innslag. Programmet blir offentliggjort så snart som mulig.

  Amit Hasson (28) er bosatt i Tel Aviv. Da hun var 18 år gammel vervet hun seg til det israelske forsvaret (IDF) som stabsoffiser, og HR-ansvarlig for stridende soldater. Etter endt tjeneste reiste Amit til Massachusetts sommeren 2014 som en del av en israelsk delegasjon for å jobbe som rådgiver på en jødisk sommerleir. I dag studerer hun en tverrfaglig grad i samfunnsvitenskap ved Bar Ilan University. Amit jobber også for GIA, en internasjonal ideell organisasjon som spesialiserer seg på diamantforskning og -analyse. Fokuset deres er at forbrukeren skal vite kvaliteten på diamanten og hvor den kommer fra. På fritiden liker Amit å reise og danse. Hun er Israels Latin Dance Cup Champion i 2019.

  Amit Hasson. (Foto: Privat)

  Eldar Meydar (25) er født og oppvokst i Kfar Saba, en by rett nord for Tel Aviv. Han er sønn av russisk-israelske foreldre, og er barnebarn av Holocaust-overlevende. Som 18-åring gikk han inn i det israelske forsvaret (IDF), der han tjente som fallskjermjeger. Under Operation Protective Edge sommeren 2014 var han på søke- og redningsteamet som var ansvarlig for medisinsk evakuering. Like etter ble Eldar utnevnt som offiser og fungerte som teamleder i det israelske offiserakademiet. I dag studerer Eldar ved College of Management og Academic Studies i Kfar Saba. I tillegg til studiene sine har Eldar en aktiv rolle på campus. Han deltar i Model United Nations, sjakklubb og debattklubb. På fritiden liker han å spille beachvolleyball, lese, surfe og spille gitar.

  Eldar Meydar. (Foto: Privat)

  – Dette er en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge, sier MIFFs ungdomskoordinator Kjetil Ravn Hansen.

  Siden konferansen er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til Kjetil på kjetil@miff.no

  Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er, og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen.

  Du kan også ta kontakt med Kjetil på sosiale medier eller mobil 45244598, hvis du har noen spørsmål.

  NB: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene.

  Forrige artikkelLars Akerhaug i MIFF Asker: Fra Palestina-aktivist til forståelse for Israel
  Neste artikkelHans Fredrik Grøvan i MIFF Stavanger: Samarbeidet Norge – Israel
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.