MIFFs gratis ungdomskonferanse 2021

  MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse på et hotell i Kristiansand sentrum, helgen 29. til 31. januar 2021. Det er syvende gang en av MIFFs lokalforeninger arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen. Det [...]
  Bilder fra ungdomskonferansen 2020 (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Til venstre: De fleste deltakerne på MIFFs ungdomskonferanse 2020, etter avslutning på søndag. Til høyre: Fra et møtene med de israelske ungdommene. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Kart utilgjengelig
  fredag 29. januar 2021 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse på et hotell i Kristiansand sentrum, helgen 29. til 31. januar 2021. Det er syvende gang en av MIFFs lokalforeninger arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

  Det blir flere interessante foredrag og aktiviteter. Våre mangeårige samarbeidspartnere i StandWithUs har bekreftet enda en ny delegasjon med to israelske ungdommer til ungdomskonferansen i 2021, men grunnet koronasituasjonen jobber vi nå med gode alternativer.

  Programmet blir utformet i ukene og månedene fremover og vil bli publisert her på miff.no og på Facebook.

  Dette er en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge.

  Vi tar høyde for at koronasituasjonen påvirker muligheten til å gjennomføre konferansen, men vi sørge for å avklare dette i god tid.

  Siden konferansen (inkludert kost og losji) er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil på kjetil@miff.no

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er, og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen. Søknadsfristen er 15.01.21.

  Du kan også ta kontakt med Kjetil på sosiale medier eller mobil 45244598, hvis du har noen spørsmål.

  PS.: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  0

  Your Cart