MIFFs gratis ungdomskonferanse 2021

  Helgen 29. til 31. januar 2021 inviterer MIFF til konferanse i Kristiansand for Israel-engasjert ungdom i alderen 15 til 30 år
  Bilder fra ungdomskonferansen 2020 (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Til venstre: De fleste deltakerne på MIFFs ungdomskonferanse 2020, etter avslutning på søndag. Til høyre: Fra et møtene med de israelske ungdommene. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Kart utilgjengelig
  fredag 29. januar 2021 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse på et hotell i Kristiansand sentrum, helgen 29. til 31. januar 2021. Det er syvende gang en av MIFFs lokalforeninger arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

  Det blir flere interessante foredrag og aktiviteter. Våre mangeårige samarbeidspartnere i StandWithUs har bekreftet enda en ny delegasjon med to israelske ungdommer til ungdomskonferansen i 2021.

  Programmet blir utformet i ukene og månedene fremover og vil bli publisert her på miff.no og på Facebook.

  Dette er en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge.

  Siden konferansen (inkludert kost og losji) er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil på kjetil@miff.no

  Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er, og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen. Søknadsfristen er 15.01.21.

  Du kan også ta kontakt med Kjetil på sosiale medier eller mobil 45244598, hvis du har noen spørsmål.

  NB: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene.

  Forrige artikkelBli med på eksklusiv direktetur i Jerusalem 9. august
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Organisasjonssekretær i Med Israel for fred (MIFF), medlem av MIFFs hovedstyre og leder i MIFF Oslo.