Øyvind Bernatek i MIFF Grenland: HJHs arbeid for israelerne ved Gazastripen

  Torsdag 28. november kl. 19:00 inviterer MIFF Grenland til åpent møte med foredrag av Øyvind Bernatek i Kjølnes Ring 32, Porsgrunn.
  Øyvind Bernatek. (Foto: Privat/Facebook)

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Laster kart ....
  torsdag 28. november 2019 kl. 19:00
  Porsgrunn
  Gateadresse: Kjølnes Ring 32
  Navn på lokalet: Kjølnes Ring 32

  Øyvind Bernatek er utdannet jurist. Han har i en årrekke sittet i styret og arbeidsutvalget for Hjelp Jødene Hjem (HJH), og er nå styreleder for organisasjonen.

  Help Jødene Hjem er en ideell, humanitær og upolitisk organisasjon som ble startet i 1990 for å hjelpe jødene i Sovjetunionen ut av den vanskelige situasjonen de var i, og til Israel.
  HJH hjelper fortsatt nye jødiske immigranter som har kommet til Israel fra tidligere Sovjetunionen, Ukraina, Etiopia og andre land.

  I dette foredraget vil Bernatek hovedsakelig snakke om bistanden HJH gir til israelere som bor i nærheten av Gazastripen, og dermed jevnlig blir utsatt for rakett- og granatangrep fra terroristene som holder til på det selvstyrte palestinske området.

  Tittel på foredraget: HJHs arbeid for israelerne ved Gazastripen.

  Dørene åpner klokken 18:30.
  Salg av kaffe og kaker.
  Velkommen!

  Kontaktperson i MIFF Grenland:
  Kjetil Ravn Hansen.
  E-post: kjetil@miff.no
  Mobil: 45244598

  Forrige artikkelVebjørn Selbekk i MIFF Nord-Trøndelag: Trusselsituasjonen mot Israel
  Neste artikkelHanukkah-feiring i MIFF Østfold
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.