Pizzakveld i MIFF Trondheim

  Onsdag 14. februar kl. 19:00 inviterer MIFF Trondheim til uformelt møte for medlemmer i Sør-Trøndelag med gratis pizza på restaurant Peppes Pizza i Kjøpmannsgata 25.
  Pizza. (Illustrasjonsbilde: Peppes Pizza)
  Pizza. (Illustrasjon: Peppes Pizza)
  Er MIFF et viktig KORREKTIV til demoniseringen av Israel? Hvis du svarer JA, klikk her og bli medlem av MIFF.
  Laster kart ....
  onsdag 14. februar 2018 kl. 19:00
  Trondheim
  Gateadresse: Kjøpmannsgata 25
  Navn på lokalet: Peppes Pizza

  MIFF Trondheim fortsetter tradisjonen med at medlemmer møtes på starten av det nye året for en uformell prat om Israel og Midtøsten, og for å bli bedre kjent med hverandre.

  Maten spanderer vi. OBS: Du må ha betalt MIFFs medlemskontingent for 2017 eller i år for å få gratis pizza. Drikke kjøper hver enkelt selv.

  Denne gangen møtes vi på restaurant Peppes Pizza i Kjøpmannsgata 25.

  Det er fint om du gir tilbakemelding senest innen kl. 17:00 samme dag hvis du kommer slik at vi kan beregne hvor mange pizzaer og bord vi trenger.

  Send helst en SMS med navnet ditt og teksten “Jeg/vi kommer på Pizzakveld” til styreleder Geir Knutsen på mobil 93056405 eller epost til geir@miff.no.

  Velkommen!

  DEL
  Forrige artikkelPeter Csango i MIFF Kristiansand: Israel: Innovasjon
  Neste artikkelÅrsmøte i MIFF Lofoten
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.