Ta med hele familien til Israelkonferansen 2019

  Hold av MIFFs landsmøtehelg i 2019. Her blir det fremragende foredragsholdere, inspirerende sosialt samvær og MIFFs generalforsamling m.m.
  Israelkonferansen 2019 avholdes på Scandic Sørlandet like ved Kristiansand Dyrepark. (Foto: Scandic Sørlandet)
  Israelkonferansen 2019 avholdes på Scandic Sørlandet like ved Kristiansand Dyrepark. (Foto: Scandic Sørlandet)
  GRIP SJANSEN!
  Jødehatet er på frammarsj i Europa, ofte i form av demonisering av den jødiske staten. Bli medlem i MIFF for å bekjempe jødehatet og få ut sannheten!
  Laster kart ....
  fredag 31. mai 2019 kl. 18:00
  Kristiansand
  Gateadresse: Travparkveien 14
  Navn på lokalet: Scandic Sørlandet

  MIFFs årlige Israelkonferanse og landsmøtehelg arrangeres på Scandic Sørlandet i Kristiansand fredag 31. mai til søndag 2. juni. Ta med familie og venner og kombiner gjerne deltakelsen med et besøk i Kristiansand Dyrepark som ligger like ved.

  Du kan melde deg på konferansen via deltager.no allerede nå med særskilt rabatt for tidlig påmelding. Klikk lenken.

  Programmet er ikke helt fasttømret, men det er klart at landsmøtet åpnes fredag kveld med foredrag av representant fra Israels ambassade. Det blir også foredrag av forfatter og journalist Alf R. Jacobsen, hvor han kritiserer sin tidligere NRK-kollega Odd Karsten Tveits nye bok.

  Den jødisk-nederlandske forfatteren Leon de Winter holder to foredrag i løpet av helgen. Tittel på foredragene blir Hvorfor jødene har en dyster framtid i Europa og Hvorfor jødene har en lys framtid i Israel. De Winter er en fremragende forfatter og inspirerende foredragsholder, og er en godt kjent offentlig debattstemme i Nederland.

  Den siste foredragsholderen som foreløpig er bekreftet, er IDF-oberstløytnanten Grisha Yakubovich. Han er israelsk ekspert på situasjonen på Gaza-stripen. I tillegg til dette blir det andre miniforedrag, panelsamtaler, opplæringskurs for MIFF-medlemmer og festmiddag med underholdning lørdag kveld. Se miff.no for mer info når det nærmer seg.

  På nettadressen www.deltager.no/israelkonferansen2019 kan du melde deg på konferansen. NB! Ekstra gode priser for overnatting ved tidlig bestilling, før utgangen av februar. 1. mars går prisene opp med 200 kroner. Egne priser for barn. For spørsmål kontakt MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen, kjetil@miff.no eller mob. 45 24 45 98.

  DEL
  Forrige artikkelJens Jorde i MIFF Valdres: Israel – en suksesshistorie
  Neste artikkelMarkering av Krystallnatten i MIFF Sunnmøre
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.