Tore Wilhelmsen i MIFF Arendal: Israel og arkeologi

  Tirsdag 3. desember kl. 19:00 inviterer MIFF Arendal til åpent møte med foredrag av Tore Wilhelmsen på Filadelfia kurs- og konferansesenter, Langsæveien 10, Arendal.
  Tore Wilhelmsen. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard, MIFF)

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


  Laster kart ....
  tirsdag 3. desember 2019 kl. 19:00
  Arendal
  Gateadresse: Langsæveien 10
  Navn på lokalet: Filadelfia kurs- og konferansesenter

  Tore Wilhelmsen (f. 1942) er pensjonist og bosatt i Oslo. Han har reist mange ganger til Israel blant annet for å delta på arkeologiske utgravninger. Han har også deltatt i frivillig sivilt arbeid for det israelske forsvaret gjennom organisasjonen Sar-El. Og han har vært aktiv i MIFF Oslo i flere år.

  Tittel på foredraget: Jødenes 3000 års historie i Israel og Jerusalem, med bakgrunn i arkeologi og skriftlig materiale.

  Kaffe og kaker.
  Gratis inngang.
  Velkommen!

  Kontaktperson i MIFF Arendal:
  Trond Baugen
  Mobil: 41071731
  E-post: trond@baugen.no

  Forrige artikkelHanukkah-feiring i MIFF Østfold
  Neste artikkelÅpent møte i MIFF Drammen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.