Tyson Herberger i MIFF Hamar: Dagens jødedom

  Torsdag 5. september kl. 19:00 inviterer MIFF Hamar til åpent møte med foredrag av Tyson Herberger i Misjonshuset, Holsetgata 3, Hamar.
  Tyson Herberger (Foto: Facebook)
  Tyson Herberger (Foto: Facebook)

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Laster kart ....
  torsdag 5. september 2019 kl. 19:00
  Hamar
  Gateadresse: Holsetgata 3
  Navn på lokalet: Misjonshuset

  Tyson Herberger er amerikansk statsborger med utdannelse som ortodoks rabbiner. Han har også gjort tjeneste i IDF, det israelske forsvaret. Herberger har vært overrabbiner i Wroclav i Polen over flere år. I tillegg har han gjort tjeneste i Warszawa og Baltikum.

  Tyson Herberger er gift med en norsk jøde og bosatt i Oslo. For tiden er han doktorgradsstipendiat ved Høgskolen i Innlandet. Hans forskningsprosjekt dreier seg om jødedom slik den praktiseres i dagens Norge.

  Tittel på foredraget: Dagens jødedom – ulike retninger og grupper, med vekt på ortodokse jøder.

  Møtet er åpent for alle.
  Enkel servering. Samtale.
  Inngang: Kroner 50,-
  Velkommen!

  Kontaktperson i MIFF Hamar:
  Marit Svahn (styremedlem)
  Mobil: 90136304
  E-post: marit.svahn.byberg@gmail.com

  Forrige artikkelJan Benjamin Rødner i MIFF Grenland: Voldtekten av Palestina
  Neste artikkelMorten Fjell Rasmussen i MIFF Lister: Opplæring for fred? Om palestinske myndigheters politikk fra Oslo-prosessen til i dag
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.