Velkommen til Israelkonferansen 2021 på Scandic Fornebu

  Israelkonferansen 2021 holdes på Scandic Fornebu, i likhet med jubileumsåret 2018
  Israelkonferansen 2021 blir avholdt på Scandic Fornebu. (Foto: Scandic Fornebu)
  Israelkonferansen 2021 blir avholdt på Scandic Fornebu. (Foto: Scandic Fornebu)
  Laster kart ....
  fredag 4. juni 2021 kl. 18:00
  Oslo
  Gateadresse: Martin Linges vei 2
  Navn på lokalet: Scandic Fornebu

  Allerede nå kan du sette av datoene for Israelkonferansen 2021. 4.-6. juni er vi tilbake på det flotte hotellet hvor vi holdt til i jubileumshelgen i 2018.

  Dette er MIFFs hovedkonferanse, med spennende foredrag, debatter og annet. MIFFs generalforsamling blir også holdt i løpet av helgen.

  Kom for å treffe Israelvenner fra hele Norge. Dette er en unik mulighet for å treffe likesinnede til både faglig påfyll og til sosialt samvær.

  Mer informasjon om programmet kommer etterhvert, men sett altså av datoene nå for årets store begivenhet i MIFF!

  Fra hotellets nettside:

  Her er du nær naturen med aktiviteter for alle. Flotte uteområder rett utenfor døren med strender, turløyper, windsurfing og golf. Blant Østlandets største konferansehotell med kapasitet på opptil 1350 personer.

  Scandic Fornebu er et av Østlandets største kurs- og konferansehotell med konferansefasiliteter på over 1100 m2 og kapasitet på opptil 1350 personer. Restauranten vår har flott utsikt over Oslofjorden med stor terrasse og uteservering om sommeren. I restauranten serverer vi vår store frokostbuffet, samt lunsj og middag. Det er også muligheter for bankettmiddager og andre private arrangementer. I vår romslige lobbybar kan du slappe av med en kaffe eller noe annet godt.

  Scandic Fornebu har 180 graders utsikt over Oslofjorden. Rett utenfor døren finner du flotte badestrender, turløyper og sjøliv. Nærområdet er også perfekt for strandvolleyball, windsurfing og golf på Fornebu innendørs golfsenter. Hotellet ligger nær Telenor Arena, og etter konsert eller arrangement her, er det deilig å kunne spasere tilbake til hotellet. Bygdøy ligger kun 10 minutter unna med bil, og her finner du blant annet Polarskipet Fram, Vikingskip museet, Norsk Folkemuseum og Sjøfartsmuseet. Hotellet ligger 45 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen og den populære fornøyelsesparken TusenFryd. Du er bare et par minutter fra Fornebu S Shoppingsenter, 10 minutter fra Oslo sentrum og 15 minutter fra shopping på Norges største handlesenter, Sandvika Storsenter.

  Hvis du kommer med offentlig kommunikasjon:

  Fra flyplassen: Ta flytoget til Lysaker og derifra buss 31 Snarøya/Fornebu. Stoppested: IT Fornebu

  Fra Oslo S: Buss 31 Snarøya/Fornebu. Stoppested: IT Fornebu

  Forrige artikkelMIFF-samling med Israels ambassadør på Småge fjellgård 3. juli
  Neste artikkelBli med på eksklusiv direktetur i Jerusalem 9. august
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Organisasjonssekretær i Med Israel for fred (MIFF), medlem av MIFFs hovedstyre og leder i MIFF Oslo.