Velkommen til Israelkonferansen 2021 på Scandic Fornebu

  Velkommen til lærerike foredrag på MIFFs Israelkonferanse 2021 på Scandic Fornebu.
  Israelkonferansen 2021 blir avholdt på Scandic Fornebu. (Foto: Scandic Fornebu)
  Israelkonferansen 2021 blir avholdt på Scandic Fornebu. (Foto: Scandic Fornebu)

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Laster kart ....
  fredag 4. juni 2021 kl. 18:00
  Oslo
  Gateadresse: Martin Linges vei 2
  Navn på lokalet: Scandic Fornebu

  Allerede nå kan du sette av datoene for Israelkonferansen 2021. 4.-6. juni er vi tilbake på det flotte hotellet hvor MIFF feiret 40-årsdagen i 2018.

  Israelkonferansen er MIFFs nasjonale hovedkonferanse, med spennende foredrag, debatter og annet. MIFFs generalforsamling blir også holdt i løpet av helgen.

  Kom for å treffe Israelvenner fra hele Norge. Dette er en unik mulighet for å treffe likesinnede til både faglig påfyll og til sosialt samvær.

  Klikk her for å se program, informasjon og melde deg på

  Fra hotellets nettside:

  Her er du nær naturen med aktiviteter for alle. Flotte uteområder rett utenfor døren med strender, turløyper, windsurfing og golf. Blant Østlandets største konferansehotell med kapasitet på opptil 1350 personer.

  Scandic Fornebu er et av Østlandets største kurs- og konferansehotell med konferansefasiliteter på over 1100 m2 og kapasitet på opptil 1350 personer. Restauranten vår har flott utsikt over Oslofjorden med stor terrasse og uteservering om sommeren. I restauranten serverer vi vår store frokostbuffet, samt lunsj og middag. Det er også muligheter for bankettmiddager og andre private arrangementer. I vår romslige lobbybar kan du slappe av med en kaffe eller noe annet godt.

  Scandic Fornebu har 180 graders utsikt over Oslofjorden. Rett utenfor døren finner du flotte badestrender, turløyper og sjøliv. Nærområdet er også perfekt for strandvolleyball, windsurfing og golf på Fornebu innendørs golfsenter. Hotellet ligger nær Telenor Arena, og etter konsert eller arrangement her, er det deilig å kunne spasere tilbake til hotellet. Bygdøy ligger kun 10 minutter unna med bil, og her finner du blant annet Polarskipet Fram, Vikingskip museet, Norsk Folkemuseum og Sjøfartsmuseet. Hotellet ligger 45 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen og den populære fornøyelsesparken TusenFryd. Du er bare et par minutter fra Fornebu S Shoppingsenter, 10 minutter fra Oslo sentrum og 15 minutter fra shopping på Norges største handlesenter, Sandvika Storsenter.

  Hvis du kommer med offentlig kommunikasjon:

  Fra flyplassen: Ta flytoget til Lysaker og derifra buss 31 Snarøya/Fornebu. Stoppested: IT Fornebu

  Fra Oslo S: Buss 31 Snarøya/Fornebu. Stoppested: IT Fornebu  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise