Velkommen til Israelkonferansen 2021 i Kristiansand

  Velkommen til lærerike foredrag på MIFFs Israelkonferanse 2021 på Thon Hotel Norge i Kristiansand 8.-10. oktober!
  Møterommet Stup på Thon Hotel Norge. MIFF holder Israelkonferansen 2021 i dette flotte møterommet med panaromautsikt over Kristiansand by. (Foto: Thon Hotels).
   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Laster kart ....
  fredag 8. oktober 2021 kl. 18:00
  Kristiansand
  Gateadresse: Dronningensgate 5
  Navn på lokalet: Thon Hotel Norge

  Velkommen til MIFFs årlige Israelkonferanse og landsmøtehelg på hotellet Thon Hotel Norge i Kristiansand, fredag 8. oktober til søndag 10. oktober 2021.

  På grunn av koronarestriksjoner har vi valgt å flytte Israelkonferansen fra Fornebu i juni til Kristiansand i oktober og slå den sammen med høstkonferansen MIFF Forum.

  Tradisjonen tro får vi besøk av en representant fra Israels ambassade som oppdaterer oss på den aktuelle situasjonen, men du kan også få høre foredrag av Berit Reisel, Khaled Abu Tomaeh, Eyal Dror og Jan Benjamin Rødner.

  Kom for å treffe Israelvenner fra hele Norge. Dette er en unik mulighet for å treffe likesinnede til både faglig påfyll og til sosialt samvær.

  Klikk her for å se program, informasjon og melde deg på

  Fra hotellets nettside:

  Sørlandets mest attraktive konferansehotell er fullstendig oppgradert og klar for nyåpning sommeren 2020. Her får du behagelige Jensen-madrasser, godt inneklima og en lun atmosfære midt i Kristiansand sentrum.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise