IDF-øvelse simulerte rakettangrep mot Sentral-Israel

Over hele de tettbefolkede sentrale delene av Israel lød sirener torsdag, da Heimefronten simulerte en situasjon hvor rakettangrep har rammet sivile mål. Debatten har blusset opp igjen i israelske medier den siste tiden om Israel forbereder et angrep mot Irans atomreaktorer. Torsdagens øvelse bidrar til å forsterke ryktene om at det stemmer. Heimefronten selv understreker at øvelsen avholdes årlig og at den har vært planlagt i lang tid, skriver Ha'aretz.

Over hele de tettbefolkede sentrale delene av Israel lød sirener torsdag, da Heimefronten simulerte en situasjon hvor rakettangrep har rammet sivile mål. Debatten har blusset opp igjen i israelske medier den siste tiden om Israel forbereder et angrep mot Irans atomreaktorer. Torsdagens øvelse bidrar til å forsterke ryktene om at det stemmer. Heimefronten selv understreker at øvelsen avholdes årlig og at den har vært planlagt i lang tid, skriver Ha’aretz.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise