IDF-øvelse simulerte rakettangrep mot Sentral-Israel

Over hele de tettbefolkede sentrale delene av Israel lød sirener torsdag, da Heimefronten simulerte en situasjon hvor rakettangrep har rammet sivile mål. Debatten har blusset opp igjen i israelske medier den siste tiden om Israel forbereder et angrep mot Irans atomreaktorer. Torsdagens øvelse bidrar til å forsterke ryktene om at det stemmer. Heimefronten selv understreker at øvelsen avholdes årlig og at den har vært planlagt i lang tid, skriver Ha'aretz.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Over hele de tettbefolkede sentrale delene av Israel lød sirener torsdag, da Heimefronten simulerte en situasjon hvor rakettangrep har rammet sivile mål. Debatten har blusset opp igjen i israelske medier den siste tiden om Israel forbereder et angrep mot Irans atomreaktorer. Torsdagens øvelse bidrar til å forsterke ryktene om at det stemmer. Heimefronten selv understreker at øvelsen avholdes årlig og at den har vært planlagt i lang tid, skriver Ha’aretz.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise