200 raketter ble ikke avgjørende nok…

Den norske regjeringen vil "oppheve tidligere selvpålagte begrensninger på politiske og økonomiske kontakter med den palestinske regjeringen", varslet statsminister Jens Stoltenberg lørdag 17. mars.

Hvor avgjørende var egentlig betingelsene som statsminister Jens Stoltenberg satte da han opphevet boikotten av de palestinske selvstyremyndighetene? – Det er avgjørende at samlingsregjeringen får kontroll over sikkerhetssituasjonen i Gaza og på Vestbredden, og at det blir slutt på rakettbeskytning av israelske områder, la han til i intervjuet med NTB. Dagen derpå ble Israel angrepet med fem Kassam-raketter. Etter at Israel er angrepet med over 200 raketter på to måneder gjør utenriksminister Jonas Gahr Støre klar en overføring på 60 millioner kroner til den Hamas-dominerte palestinske samlingsregjeringen. I forrige uke ble 50 mennesker drept i interne kamper på Gaza-stripen. Heller ikke det ble avgjørende nok…

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise