Importen fra Israel øker med 12 prosent

Norsk import av varer fra Israel økte med 11,6 prosent fra år 2007 til 2008. Det viser tall som Statistisk sentralbyrå la fram i dag.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Norsk import av varer fra Israel økte med 11,6 prosent fra år 2007 til 2008. Det viser tall som Statistisk sentralbyrå la fram i dag.

Den totale importen fra Israel endte på 707,3 millioner kroner i 2008, mot 633,8 millioner kroner i 2007.

– Importen fra Israel øker mer enn dobbelt så mye som den samlede norske import med varer (vekst 5,2 prosent).
– Importen fra Israel er også den største i historien. MIFF har i flere år arbeidet for økt samhandel med Israel, blant annet gjennom nettkampanjen Kjøp israelske varer! MIFF registrer med glede at store deler av norske forbrukere og firma ikke tar boikottoppfordringene mot Israel på alvor. Å boikotte Israel er både dumt og umoralsk. Samtidig som norsk import fra Israel øker, synker norsk eksport til Israel med 8 prosent. Fra år 2006 til år 2008 er norsk eksport til Israel redusert med 150 millioner krone.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise