BrillanerDuo kommer til Gardermoen

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.
Shirley Brill og Jonathan Aner.

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.

De to israelske musikerne Shirley Brill og Jonathan Aner holder konsert i Gardermoen Congress Center på kvelden lørdag 6. juni.

I fjor høst holdt BrillanerDuo, som klarinett- og piano-duetten er kjent som, konsert i Kristiansand og Sandnes. Responsen var overveldende positiv.

– Det var en flott opplevelse å oppleve Shirley Brill og Jonathan Aner spille i Søm kirke i Kristiansand. De er to unge, dyktige musikere som publikum tok i mot med stor begeistring. Det var bare lovord å høre etterpå, sier Gabriel Edland, nestleder i MIFF og lokallagsleder i MIFF Kristiansand.

– BrillanerDuo er to ungdommer som man blir glad i og som jeg tror norsk ungdom også vil sette pris på å bli kjent med, legger Edland til. Både pianist Jonathan Aner og klarinist Shirley Brill har spilt som solister i Israels filharmoniske orkester, og vunnet flere internasjonale musikkpriser både individuelt og som duett. Begge har studert musikk i Tyskland. På deres repertoar finner man Brahms, Schumann, Mozart m.fl.

Like i forkant av konserten ønsker MIFF velkommen til festmiddag. For kun fire hundre kroner kan man få med seg alle foredragene lørdag, pluss festmiddag og konsert. MIFF må motta påmelding til festmiddag senest søndag 24. mai.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise