BrillanerDuo kommer til Gardermoen

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.

Shirley Brill og Jonathan Aner.

Deltakerne på årets MIFF-konferanse får en musikk­opplevelse i verdensklasse.

De to israelske musikerne Shirley Brill og Jonathan Aner holder konsert i Gardermoen Congress Center på kvelden lørdag 6. juni.

I fjor høst holdt BrillanerDuo, som klarinett- og piano-duetten er kjent som, konsert i Kristiansand og Sandnes. Responsen var overveldende positiv.

– Det var en flott opplevelse å oppleve Shirley Brill og Jonathan Aner spille i Søm kirke i Kristiansand. De er to unge, dyktige musikere som publikum tok i mot med stor begeistring. Det var bare lovord å høre etterpå, sier Gabriel Edland, nestleder i MIFF og lokallagsleder i MIFF Kristiansand.

– BrillanerDuo er to ungdommer som man blir glad i og som jeg tror norsk ungdom også vil sette pris på å bli kjent med, legger Edland til. Både pianist Jonathan Aner og klarinist Shirley Brill har spilt som solister i Israels filharmoniske orkester, og vunnet flere internasjonale musikkpriser både individuelt og som duett. Begge har studert musikk i Tyskland. På deres repertoar finner man Brahms, Schumann, Mozart m.fl.

Like i forkant av konserten ønsker MIFF velkommen til festmiddag. For kun fire hundre kroner kan man få med seg alle foredragene lørdag, pluss festmiddag og konsert. MIFF må motta påmelding til festmiddag senest søndag 24. mai.

 

Forrige artikkelBeduiner blir tiltalt for å sette liv i fare
Neste artikkelBa paven fordømme Irans trusler
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.