Tilbyr investeringsprodukt i åtte israelske selskaper

Det norske selskapet TrendTech tilbyr en investeringspakke med åtte utvalgte israelske selskaper. Minimumsinnskudd er 100.000 kroner og det er ingen bindingstid.

– Såvidt jeg kjenner til, er det ingen andre kapitalforvaltere som tilbyr et investeringsprodukt utelukkende med eksponering mot israelske selskaper, sier Fredrik Ask Stensrud, administrerende direktør i TrendTech.

 

Automatisk modell

Ved hjelp av en matematisk modell forsøker TrendTechs forvaltningsmodell å kjøpe seg inn og selge seg ut av selskapene til mest gunstig tid. Grafen i toppen av siden indikerer hvilke perioder modellen har anbefalt å være ute av Cellcom-aksjen (grå bakgrunn, rød strek) og inne i Cellcom-aksjen (hvit bakgrunn, grønn strek). I perioden fra februar 2007 til oktober 2011 har verdiendringen på Cellcom vært 22,05 prosent. TrendTechs modell har gitt 120,24 prosent avkastning på Cellcom i samme periode.

– Målet er å få meg seg mye av de større oppgangsperiodene og unngå de større nedgangsperiodene, sier Stensrud. Normalt gir systemet fire til seks kjøps- eller salgssignaler i løpet av ett år, og er inne i markedet omlag 65 prosent av tiden.

– Forvaltningsmodellen gir objektive signaler, man unngår de psykologiske fallgruvene som man ofte faller i når man følger magefølelsen i aksjemarkedet, sier Stensrud.

 

Kjøp og salg gir gevinst

I den israelske investeringspakken inngår selskapene Amdocs Ltd. (DOX), Patner Communications Company (PTNR), Cellcom Israel Ltd. (CEL), Exchip Semiconductor (EZCH), Radware Ltd. (RDWR), Mellanox Technologies Ltd. (MLNX), Teav Pharmaceutical Industries (TEVA) og Nice Systems (NICE).

TrendTechs oversikt over israelsk investeringspakke.
TrendTechs oversikt over israelsk investeringspakke.

TrendTechs oversikt viser at investering i deres forvaltningsmodell ville gitt betydelig større avkastning for disse selskapene enn den generelle prisendringen på aksjene.

TrendTech tar 1,5 prosent av investeringsbeløpet i tegningskostnad, og 1,5 prosent i forvaltningshonorar. I tillegg til dette kommer 20 prosent i suksesshonorar for all avkasting over 5 prosent.

Investorer i TrendTechs forvaltningsmodell får tilgang til en nettportal hvor de kan få full oversikt over sin investering.

 

På tide

Dag Abrahamsen, leder i Norsk-Israelsk Handelskammer, ønsker investeringspakken hjertelig velkommen.

– Det er på tide at venner av Israel og andre som ser potensialet i israelsk næringsliv får et slikt tilbud, sier Abrahamsen.

TrendTech deriver med børsanalyse, aksjemegling og aktiv forvaltning. Les mer på selskapets nettside.

Forrige artikkelMossad åpner utstilling om Eichmann-kidnapping
Neste artikkelAvslører Zions vises protokoller på et språk iranerne kan forstå
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.