– Forståelse for israelere gir færre følgere

- Gjenta en melding på Twitter som er forståelsesfull overfor det å være israeler og utsatt, og du mister følgere hver gang, skriver Knut Olav Åmås, kultur- og debattredaktør i Aftenposten.
Knut Olav Åmås, kultur- og debattredaktør i Aftenposten, mistet følgere etter at han gjentok en Twitter-melding fra MIFFs online informatør Andreas Fagerbakke.
Knut Olav Åmås, kultur- og debattredaktør i Aftenposten, mistet følgere etter at han gjentok en Twitter-melding fra MIFFs online informatør Andreas Fagerbakke.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Tirsdag 22. mai klokken 15.24 skrev Andreas Fagerbakke (@afagerbakke) følgende melding på Twitter.

“Selvforsvar er en rett, med mindre du er en israeler. Da blir det kalt krigshissing, aggresjon og uproporsjonal maktbruk. #Hykleri”

Andreas Fagerbakke har praksisplass på deltid som online informatør for MIFF.

Kort tid senere retwitret Åmås (@KnutOlavAmas) meldingen til sine mer enn 21.000 følgere.

Resultatet kom umiddelbart. Aftenpostens redaktør mistet følgere.

Allerede klokken 15.57 skrev han: “Råd for å miste følgere: RT en melding som ikke er hatsk, men forståelsesfull overfor det å være israeler og utsatt. Virker hver gang :(”

Åmås har tydeligvis erfaring i at dette er et  mønster.

 

Antisemittisme-rapport tirsdag

Tirsdag 29. mai presenterer HL-senteret sin rapport om antisemittisme i Norge. Rapporten har blant annet undersøkt om det er noen kobling mellom fiendtlighet mot Israel og fiendtlighet mot jøder. Kanskje kan vi få svar på hvorfor det er slik som Åmås påpeker, at utsagn som viser forståelse for israelere blir møtt med boikott og avstand av enkelte personer i Norge?

Rapporten blir tilgjengelig på Miff.no fra kl. 14 tirsdag 29. mai.

Følg Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, på Twitter.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise