Ambassadør Michael Eligal er død

Ambassadør Michael Eligal stortrivdes i seilbåt på Oslofjorden. (Foto: Ambassaden)
Ambassadør Michael Eligal stortrivdes i seilbåt på Oslofjorden. (Foto: Ambassaden)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– Ambassaden mottok i dag det triste budskapet at tidligere ambassadør til Norge og Island, Michael Eligal, er død, meldte Israels ambassade i Norge på sine nettsider mandag. Eligal var ambassadør fra januar 2009 til sommeren 2012.

Før Eligal kom til Norge var han direktør for Europa 1 avdelingen i det israelske utenriksdepartementet. Eligal var også Israels ambassadør til Kypros. Han tjenestegjorde også ved Israels ambassader i Chile, Mexico og Madrid.

Eligal ble født i 1948. Han var utdannet statsviter fra universitetet i Haifa, og hadde også en mastergrad fra National Defense College of Israel.

Da Eligal avsluttet sin ambassadørperiode, skrev han 6. august en avskjedshilsen i Aftenposten.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag