NRK hjemme hos Naim Araidi

For to uker siden ble Israels ambassadør Naim Araidi presentert på NRK Lørdagsrevyen. Her finner du lenke til innslaget.

Ambassadør Naim Araidi. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Ambassadør Naim Araidi. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Journalist Tormod Strand fikk blant annet smake på ambassadørens kokekunster.

Se hele innslaget fra NRKs nett-tv.

Forrige artikkelLieberman går av
Neste artikkel– Israel er verdens beste land – for arabere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.