Ayalon kommer på Oslo Symposium

28. februar deltar Israels viseutenriksminister Danny Ayalon på Oslo Symposium 2013. Også Israels ambassadør Naim Araidi kommer.

Danny Ayalon kommer til Norge for å holde foredrag på Oslo Symposium 2013. (Foto: Eric Haynes)
Danny Ayalon kommer til Norge for å holde foredrag på Oslo Symposium 2013. (Foto: Eric Haynes)

Oslo Symposium er en konferanse som fokuserer på kristne verdispørsmål i Norge og internasjonalt, og arrangeres hvert valgår. Konferansen ble arrangert for første gang for to år siden.

For MIFFs medlemmer er det nok temabolken torsdag 28. februar – “Israel, antisemittisme, demokrati” – som vekker særlig interesse. Blant foredragsholderne er Israels ambassadør i Oslo, Naim Araidi, professor Moshe Sharon, tidligere rådgiver av statsminister Menachem Begin og Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred.

På kveldssamlingen samme dag skal Kåre Kristiansens minnepris deles ut. Også i denne bolken får du med deg spennende talere. Forstander for Det mosaiske trossamfund i Oslo, Ervin Kohn skal holde foredrag for de frammøtte. Men det største trekkplasteret for norske Israel-venner er nok Danny Ayalon, avtroppende viseutenriksminister i Israel.

Ayalon ble valgt til Knesset for Israel Beiteinu-partiet i 2009, men var ikke kandidat ved årets valg. Han har tjenestegjort som Israels ambassadør i Washington (2002-2006). Samme året som han gav seg ble han sjef for Nefesh B’Nefesh, en organisasjon som arbeider for å bringe nord-amerikanske og engelskspråklige jøder hjem til Israel.

Oslo Symposium arrangeres av Kristenfolket, i samarbeid med Den internasjonale kristne ambassade i Jerusalem (IKAJ) og Norge IDAG.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise