Akershus fikk lese Israels beste argumenter

Her kan du lese spesialmagasinet fra MIFF som gikk ut til alle husstander i Akershus fylke i slutten av januar. I Oppegård mener SV-politikere at magasinet var “et angrep på menneskerettighetene”. Samtidig bekrefter de alt MIFF skriver om SV i magasinet.

Nicolas Wilkinson i Oppegård SV liker ikke at MIFF avslører hva som blir blir konsekvensene av politikken SV støtter. Er det en menneskerettighet å holde dette skjult? (Skjermdump fra Østlandets Blad)
Nicolas Wilkinson i Oppegård SV liker ikke at MIFF avslører hva som blir blir konsekvensene av politikken SV støtter. Er det en menneskerettighet å holde dette skjult? (Skjermdump fra Østlandets Blad)

Her kan du lese spesialmagasinet:

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true proshowsidebar=true documentid=130128123327-5932bef172504437839230f23f41e840 docname=spesialmagasin-til-akershus username=miff loadinginfotext=Israels%20beste%20argumenter%20-%20Akershus%20januar%202013 width=420 height=288 unit=px]

Etter distribusjonen har positive og negative reaksjoner strømmet inn til Med Israel for fred (MIFF). MIFFs medlemstall i Akershus fylke har økt betydelig.

 

SV bekrefter MIFFs påstander

Magasinet har også vekket reaksjoner i den lokale pressen. Mari Ann Berg og Nicolas Wilkinson i Oppegård SV sier til Østlandets Blad at MIFFs magasin “er et direkte angrep på grunnleggende menneskerettigheter”.

Wilkinson tar avstand fra MIFFs overskrift hvor det står “SV vil avvikle staten Israel”. Han mener det er direkte løgn.

– Det er en forferdelig ting å si. Israel har en rett til å eksistere, og avisen skaper stygge konflikter og uroligheter med slike overskrifter, sier Wilkinson.

I neste sitat gjør han seg likevel til talsmann for “rett til å vende tilbake”, nettopp det som er MIFFs begrunnelse for at Israel vil bli avviklet dersom partiets politikk får gjennomslag.

Også gruppeleder Berg står fast på “rett til å vende tilbake”.

– Palestinerne som bevisst er jaget på flukt må sikres rett til å vende tilbake til sine hjem, sier Berg.

Det er enkel matematikk at Israel kommer til å bli en arabisk stat dersom millioner av 1948-flyktningenes etterkommere flytter inn i Israel. Det er dette SV vil, og det er dette de lokale politikerne i Oppegård på ny bekrefter. Da er alle fine ord om at “Israel har rett til å eksistere”, som også partileder Audun Lysbakken har begynt å bruke, verdt null.

Som Conrad Myrland fra MIFF påpekte til Østlandets Blad: Det er bare én flyktninggruppe SV kjemper om tilbakevendingsrett for, den eneste flyktninggruppen som kan ødelegge verdens eneste jødisk stat.

 

Bli medlem!

SVs medlemstall har de siste årene ligger rundt ti tusen. MIFF har de siste årene økt fra under to tusen til over seks tusen medlemmer. Målet er å få syv tusen medlemmer innen 1. juni. Klikk her for å melde deg inn.

Forrige artikkelTeknisk Ukeblad presenterer israelsk rakettforsvar for passasjerfly
Neste artikkel– Hizbollah må inn på EUs liste over terrororganisasjoner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.