Akershus fikk lese Israels beste argumenter

Her kan du lese spesialmagasinet fra MIFF som gikk ut til alle husstander i Akershus fylke i slutten av januar. I Oppegård mener SV-politikere at magasinet var "et angrep på menneskerettighetene". Samtidig bekrefter de alt MIFF skriver om SV i magasinet.
Nicolas Wilkinson i Oppegård SV liker ikke at MIFF avslører hva som blir blir konsekvensene av politikken SV støtter. Er det en menneskerettighet å holde dette skjult? (Skjermdump fra Østlandets Blad)
Nicolas Wilkinson i Oppegård SV liker ikke at MIFF avslører hva som blir blir konsekvensene av politikken SV støtter. Er det en menneskerettighet å holde dette skjult? (Skjermdump fra Østlandets Blad)

Her kan du lese spesialmagasinet:

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true proshowsidebar=true documentid=130128123327-5932bef172504437839230f23f41e840 docname=spesialmagasin-til-akershus username=miff loadinginfotext=Israels%20beste%20argumenter%20-%20Akershus%20januar%202013 width=420 height=288 unit=px]

Etter distribusjonen har positive og negative reaksjoner strømmet inn til Med Israel for fred (MIFF). MIFFs medlemstall i Akershus fylke har økt betydelig.

 

SV bekrefter MIFFs påstander

Magasinet har også vekket reaksjoner i den lokale pressen. Mari Ann Berg og Nicolas Wilkinson i Oppegård SV sier til Østlandets Blad at MIFFs magasin «er et direkte angrep på grunnleggende menneskerettigheter».

Wilkinson tar avstand fra MIFFs overskrift hvor det står «SV vil avvikle staten Israel». Han mener det er direkte løgn.

– Det er en forferdelig ting å si. Israel har en rett til å eksistere, og avisen skaper stygge konflikter og uroligheter med slike overskrifter, sier Wilkinson.

I neste sitat gjør han seg likevel til talsmann for «rett til å vende tilbake», nettopp det som er MIFFs begrunnelse for at Israel vil bli avviklet dersom partiets politikk får gjennomslag.

Også gruppeleder Berg står fast på «rett til å vende tilbake».

– Palestinerne som bevisst er jaget på flukt må sikres rett til å vende tilbake til sine hjem, sier Berg.

Det er enkel matematikk at Israel kommer til å bli en arabisk stat dersom millioner av 1948-flyktningenes etterkommere flytter inn i Israel. Det er dette SV vil, og det er dette de lokale politikerne i Oppegård på ny bekrefter. Da er alle fine ord om at «Israel har rett til å eksistere», som også partileder Audun Lysbakken har begynt å bruke, verdt null.

Som Conrad Myrland fra MIFF påpekte til Østlandets Blad: Det er bare én flyktninggruppe SV kjemper om tilbakevendingsrett for, den eneste flyktninggruppen som kan ødelegge verdens eneste jødisk stat.

 

Bli medlem!

SVs medlemstall har de siste årene ligger rundt ti tusen. MIFF har de siste årene økt fra under to tusen til over seks tusen medlemmer. Målet er å få syv tusen medlemmer innen 1. juni. Klikk her for å melde deg inn.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise