Dobbeltmoralen til Norsk Folkehjelp

I Norge driver Norsk Folkehjelp arbeid for å integrere flyktninger. På Gaza-stripen arbeider den samme organisasjonen intenst for at flyktninger der ikke skal bli integrert.

Hva kan forklare Norsk Folkehjelps forskjellsbehandling av flyktninger i Norge og i Gaza?
Hva kan forklare Norsk Folkehjelps forskjellsbehandling av flyktninger i Norge og i Gaza?

Se 3 minutters video hvor Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred, forklarer hvorfor Norsk Folkehjelps arbeid på Gaza-stripen ikke bidrar til fred. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VpDaJtcaUps[/youtube] Se mer informasjon på temasiden om flyktninger og i innføringsartikler.

Forrige artikkelOpposisjonen i Libanon kritiserer Hizbollah-terror
Neste artikkelLikud vil legge fram nytt vernepliktsforslag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.