Gilad Shalit mottok Kåre Kristiansens minnepris

Gilad Shalit, som ble holdt i fullstendig isolasjon av Hamas i over fem år, ble torsdag tildelt Kåre Kristiansens minnepris. Se hans takketale til deltakerne på Oslo Symposium.

Gilad Shalit uttrykte på slutten av sin hilsen et ønske om fred for Israel og alle nabolandene i Midtøsten.
Gilad Shalit uttrykte på slutten av sin hilsen et ønske om fred for Israel og alle nabolandene i Midtøsten.

Gilad Shalit selv er for tiden på reise i Australia og New Zealand. Det var hans far Noam Shalit som mottok minneprisen i Oslo.

Klikk her for å se videohilsenen som Gilad Shalit sendte.

Kåre Kristiansen var styreleder i Med Israel for fred fra 1991 til 1993.

Kåre Kristiansens minnepris ble delt ut for første gang under Oslo Symposium i 2011. Den gang gikk prisen til Yad Vashem.

Forrige artikkelBosetteres versjon
Neste artikkelSenatet vurderer automatisk Israel-bistand ved krig med Iran
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.