Uverdig angrep

Palestinakomiteen og Fagforbundet gikk til angrep på sikkerhetsselskapet G4S i et leserinnlegg i avisen Nordlys 17. juli. Les hva MIFF svarer.
Demonstrasjoner mot sikkerhetsbarrieren i det palestinske nabolaget A-Ram i Øst-Jerusalem. (Foto: flickr.com)
Demonstrasjoner mot sikkerhetsbarrieren i det palestinske nabolaget A-Ram i Øst-Jerusalem. (Foto: flickr.com)

Her er replikken som MIFF har sendt til avisen:

Mens et hundretalls arabere i palestinernes naboland blir drept hver dag, er Palestinakomiteen og Fagforbundet (17. juli) mest opptatt av å straffe et internasjonalt sikkerhetsselskap som bistår den israelske staten i å sikre at massemord og vold ikke sprer seg til palestinske områder og Israel.

I løpet av de siste to årene er 235.000 palestinere blitt interne flyktninger i Syria. 55.000 har flyktet ut av landet og omlag to tusen er drept. Har du sett noen fra Palestinakomiteen eller Fagforbundet nevne det i Nordlys?

Nei, når palestinsk og arabisk lidelse ikke kan brukes til å sverte den jødiske staten Israel, er det svært lite engasjement å spore. Kan man på den annen side ramme noen som gir sikkerhet til jøder, da sitter fordømmelsene løst.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSamtaler skal starte
Neste artikkelIsraelsk kleskjede åpner filial i Ramallah
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise