Flere kan bli med i Israels venner på Stortinget

Valgresultatet viser at det kan bli noe vekst i antall medlemmer i vennskapsgruppen Israels venner på Stortinget. Hans Olav Syversen (bildet) og Jørund Rytman ble gjenvalgt, ifølge foreløpige tall.

Hans Olav Syversen (KrF) på MIFFs Israel-debatt i Oslo 27. august 2013. (Foto: Atle Hansen)
Hans Olav Syversen (KrF) på MIFFs Israel-debatt i Oslo 27. august 2013. (Foto: Atle Hansen)

Høyres tre nåværende medlemmer er alle gjenvalgt, og noen nye representanter fra dette partiet kan tenkes å bli med.

KrF får like mange mandater som sist, og det er grunn til å tro at alle deres 10 representanter igjen blir med i vennskapsforeningen.

Det er grunn til å tro at opp imot 20 av FrPs 29 mandater (ifølge foreløpige tall) blir med i vennskapsforeningen.

Begge de to lederne i Israels venner på Stortinget i sist stortingsperiode, Jørund Rytman (FrP) fra Buskerud og Hans Olav Syversen (KrF) fra Oslo er gjenvalgt, viser foreløpige målinger.

Syv av medlemmene i Israels venner på Stortinget i perioden 2009-2013 stilte ikke til valg i år.

Stortingsrepresentantene melder seg normalt inn i de ulike vennskapsgruppene for land og organisasjoner i løpet av de første ukene etter at Stortingets høstsesjon er startet.

MIFF gratulerer alle de nyvalgte stortingsmedlemmene!

Forrige artikkelJødiske medaljong fra tidlig 600-tallet funnet ved Tempelplassen
Neste artikkelIsraelerne scorer høyt i lykke
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.