Netanyahu gratulerte Erna med valgseieren

Statsminister Benjamin Netanyahu inviterte sin nye norske statsministerkollega til å komme på besøk i Israel.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu ringte til Norges påtroppende statsminister Erna Solberg torsdag 12. september. (Foto: GPO/ Høyre)
Israels statsminister Benjamin Netanyahu ringte til Norges påtroppende statsminister Erna Solberg torsdag 12. september. (Foto: GPO/ Høyre)
 
Israel er 71 år! Gi din støtte til jubilanten og ta avstand fra de som vil boikotte, ødelegge og utslette! Det er MIFFs medlemmer som gir deg gratis og annonsefrie oppdateringer på miff.no. Bli med på laget!
Klikk her  for å bli medlem av MIFF for kun fra kr. 4,- per uke


Israels statsminister Benjamin Netanyahu ringte i dag til Erna Solberg for å gratulere med valgseieren. Netanyahu inviterte Norges påtroppende statsminister på besøk til Israel og sa at han så fram til å arbeide sammen med Høyre-lederen på å styrke forbindelsen mellom landene, melder Israels ambassade på sin Facebook-side.

Forholdet mellom Norge og Israel har delvis vært svært anstrengt under den rødgrønne regjeringen, skriver VG i omtalen av telefonsamtalen. Avisen lenker til intervjuet som Jerusalem Post gjorde med Conrad Myrland i MIFF etter stortingsvalget.

Les Erna Solbergs gratulasjoner til Israel i 2008.

Forrige artikkelSpurs-fansen får ikke lenger kalle seg “Yid Army”
Neste artikkelEn israelsk spesialsoldat prøvde å stanse 11. september terroristene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.