Kom for å høre Israels ambassadør Naim Araidi på Kapittel

Israels ambassadør Naim Araidi deltar i helgen på Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet. Lørdag kveld leser han dikt, søndag kan du lytte til Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold.

Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)

Lørdag 21. september kl. 21.30 – 22.30 leser Araidi sine egne dikt på Cementen. Billett for hele kvelden på festivalbåten og Cementen koster kr. 250,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

Søndag 22. september kl. 19.00 – 20.00 deltar Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold i Kulturbanken, 1. etasje (tidligere Norges Bank). Billett koster kr. 60,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

– MIFF Stavanger oppmuntrer spesielt våre medlemmer til å møte opp på den åpne samtalen med Araidi søndag 22. september kl. 19, sier lokallagsleder Odd Myrland. Vær tidlig ute ! Se mer på www.kapittel.no.

Les også artikkel på Miff.no: Det skotske punkbandet Oi Polloi trekker seg fra kulturfestivalen Kapittel fordi Israels ambassadør, poeten Naim Araidi, skal lese dikt. Sidsel Wold nektet å debattere med ambassadøren.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise