Kom for å høre Israels ambassadør Naim Araidi på Kapittel

Israels ambassadør Naim Araidi deltar i helgen på Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet. Lørdag kveld leser han dikt, søndag kan du lytte til Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold.
Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)

Lørdag 21. september kl. 21.30 – 22.30 leser Araidi sine egne dikt på Cementen. Billett for hele kvelden på festivalbåten og Cementen koster kr. 250,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

Søndag 22. september kl. 19.00 – 20.00 deltar Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold i Kulturbanken, 1. etasje (tidligere Norges Bank). Billett koster kr. 60,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

– MIFF Stavanger oppmuntrer spesielt våre medlemmer til å møte opp på den åpne samtalen med Araidi søndag 22. september kl. 19, sier lokallagsleder Odd Myrland. Vær tidlig ute ! Se mer på www.kapittel.no.

Les også artikkel på Miff.no: Det skotske punkbandet Oi Polloi trekker seg fra kulturfestivalen Kapittel fordi Israels ambassadør, poeten Naim Araidi, skal lese dikt. Sidsel Wold nektet å debattere med ambassadøren.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise