Israelsk teaterforestilling til Rumifestivalen

Teatergruppen Mystorin viser Drømmene til Moses på Riksscenen 24. november.
Teatergruppen Mystorin viser Drømmene til Moses på Riksscenen 24. november.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Teatergruppen Mystorin har spesialisert seg på å presentere gamle jødiske historier i et moderne sceneuttrykk. Forestillingen Drømmene til Moses er en poetisk tolkning av historien i 2. Mosebok, sett gjennom øyene til moren til Moses.

– Vi forteller en ny historie om offer, håp og frelse, død og oppstandelse, sier regissør Yulia Ginis. Teaterframføringen kommer med originalmusikk skrevet spesielt for Drømmene til Moses.

Teatergruppen Mystorin ble grunnlagt i 2005. Siden den gang har gruppen hatt framføringer ved en rekke internasjonale festivaler. Mystorin er en av ti israelske friteatergrupper som mottar statsstøtte.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Små smakebiter av Dreams of Moses kan du se i YouTube-klippet under.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CwW8xBEwgoQ[/youtube]

Medvirkende er Dana Forer, Rotem Cohen, Tamara Kowalski, Ive Ailin,Maor Fridman og Lior Avshalom. Design og regi ved Yulia Ginis. Tilbehør ved Jenya Kapitsky, originalmusikk ved Guy Sherf. Forestillingen er utviklet av Yulia Ginis, Rotem Chohen, Dana Forer, Ive Ailin, Lior Avshalom, Raz Weiner og Tamara Kowalski.

Billettinformasjon finner du ved å klikke inn på nettsidene til Oslo International Rumi Festival.

Bilder fra oppvisningen Drømmene til Moses.
Bilder fra oppvisningen Drømmene til Moses.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag