Israelsk teaterforestilling til Rumifestivalen

Oslo International Rumi Festival inviterer til forestilling med den israelske teatergruppen Mystorin på Riksscenen 24. november. Du får se drømmene til Moses i et bilderikt og poetisk bevegelsesuttrykk.

Teatergruppen Mystorin viser Drømmene til Moses på Riksscenen 24. november.
Teatergruppen Mystorin viser Drømmene til Moses på Riksscenen 24. november.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Teatergruppen Mystorin har spesialisert seg på å presentere gamle jødiske historier i et moderne sceneuttrykk. Forestillingen Drømmene til Moses er en poetisk tolkning av historien i 2. Mosebok, sett gjennom øyene til moren til Moses.

– Vi forteller en ny historie om offer, håp og frelse, død og oppstandelse, sier regissør Yulia Ginis. Teaterframføringen kommer med originalmusikk skrevet spesielt for Drømmene til Moses.

Teatergruppen Mystorin ble grunnlagt i 2005. Siden den gang har gruppen hatt framføringer ved en rekke internasjonale festivaler. Mystorin er en av ti israelske friteatergrupper som mottar statsstøtte.

Små smakebiter av Dreams of Moses kan du se i YouTube-klippet under.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CwW8xBEwgoQ[/youtube]

Medvirkende er Dana Forer, Rotem Cohen, Tamara Kowalski, Ive Ailin,Maor Fridman og Lior Avshalom. Design og regi ved Yulia Ginis. Tilbehør ved Jenya Kapitsky, originalmusikk ved Guy Sherf. Forestillingen er utviklet av Yulia Ginis, Rotem Chohen, Dana Forer, Ive Ailin, Lior Avshalom, Raz Weiner og Tamara Kowalski.

Billettinformasjon finner du ved å klikke inn på nettsidene til Oslo International Rumi Festival.

Bilder fra oppvisningen Drømmene til Moses.
Bilder fra oppvisningen Drømmene til Moses.

 

Forrige artikkelAmerikaner funnet død i egyptisk fengsel
Neste artikkelFacebook kjøper Onavo for 600 millioner
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.