Gi din støtte til energisamarbeid med Israel!

Mandag og tirsdag arrangeres norsk-israelsk energikonferanse i Stavanger. I kveld møter rogalendinger til støttemarkering for å si ja til samarbeidet og ta avstand fra lokale protester.

Plattform på Leviathan-feltet utenfor kysten av Israel. (Arkivfoto: UK in Israel, flickr.com)
Plattform på Leviathan-feltet utenfor kysten av Israel. (Arkivfoto: UK in Israel, flickr.com)

Mandag og tirsdag arrangeres norsk-israelsk energikonferanse i Stavanger. Israels lokale motstandere har varslet demonstrasjon utenfor Atlantic kl. 19.30 i kveld, men FpU og MIFF Stavanger vil vise at det er mange rogalendinger som støtter ivrig opp om olje- og gass-samarbeid med Israel.

Møt opp utenfor Radisson Blu Atlantic Hotell (Olav Vs gate 3) kl. 19.20-20.00. Ta med flest mulig venner og kjente! Ta helst med israelske flagg dersom du har!

Demonstrasjonen arrangeres av FpU, med støtte fra MIFF Stavanger.

– Vi oppmuntrer flest mulig som har anledning til å stille opp, sier Odd Myrland, styreleder i MIFF Stavanger.

Dersom du kan delta, eller bare vil gi aksjonen en moralsk støtte, meld deg på dette Facebook-arrangementet.

 

Forrige artikkelMobiliserer til norsk-israelsk oljesamarbeid
Neste artikkel– USA har forhandlet med Iran i ett år
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.