Stripe fra Tønsberg til Jerusalem Post

MIFF-medlem Andreas Fagerbakke (bildet) har levert idéen til dagens tegneseriestripe fra Dry Bones i Jerusalem Post. Klikk inn i artikkelen for å se hele stripen og finn ut hva som er så urovekkende.

MIFF-medlem og pro-israelsk blogger Andreas Fagerbakke har levert idé til Dry Bones.
MIFF-medlem og pro-israelsk blogger Andreas Fagerbakke har levert idé til Dry Bones.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– For noen uker siden kom jeg på en idé til en tegneserie om hvordan det internasjonale samfunnet forholder seg til Iran. Jeg sendte inn forslag til den israelske tegneren Yaakov Kirschen som har stripen Dry Bones, og den ble publisert i Jerusalem Post i dag, forteller Andreas Fagerbakke. Dermed har idéen fra MIFFs unge medlem i Tønsberg gått via Israels største engelskspråklige avis til hele verden. Tegneren har kvittert med “Takk til Andreas” i siste bilderute.

Her kan du se hele stripen:

Det som virkelig er urovekkende, sier Dry Bones, er at det internasjonale samfunn ser ut til å være mindre bekymret for Irans trusler om å ødelegge Israel enn hvor bekymret de er for at Israel skal stanse Iran i å gjøre det.
Det som virkelig er urovekkende, sier Dry Bones, er at det internasjonale samfunn ser ut til å være mindre bekymret for Irans trusler om å ødelegge Israel enn hvor bekymret de er for at Israel skal stanse Iran i å ødelegge dem.
Forrige artikkelIsrael skuffet over treg USA-fordømmelse av Khamenei
Neste artikkelBetaler 25 prosent av helseutgiftene selv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.