En av disse har norsk kjæreste

En av sønnene til Benjamin Netanyahu har norsk kjæreste. Det forteller statsministeren selv, ifølge NTB. Sønnen har nettopp feriert i Nord-Norge, kunne Netanyahu fortelle Erna Solberg da de møttes i går.

Familien Netanyahu på tur i Akko i april 2011. En av sønnene Yair og Avner har norsk kjæreste, kan faren fortelle til norske medier. (Arkivfoto: GPO)
Familien Netanyahu på tur i Akko i april 2011. En av sønnene Yair og Avner har norsk kjæreste, kan faren fortelle til norske medier. (Arkivfoto: GPO)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Torsdag møtte statsminister Erna Solberg sin israelske kollega under toppmøtet i Davos. Benjamin Netanyahu uttrykte takknemlighet for “større balanse i Norge”, og Solberg sa seg enig.

– Når Kristelig Folkeparti støtter regjeringen, og Fremskrittspartiet sitter i regjeringen, så opplever de nok en større grad av balanse, sa hun til NTB.

Men norsk-israelsk vennskap er ikke bare inne i en ny vår på politisk topp-plan, det spirer også litt mer på grasrota.

En av Netanyahus sønner har “nettopp feriert i Nord-Norge og har norsk kjæreste”, melder NTB.

MIFF gratulerer og ønsker det unge paret hjertelig velkommen som studentmedlemmer.

Aftenposten har publisert et videoklipp fra pressemøtet som utenriksminister Børge Brende, statsminister Erna Solberg og statsminister Benjamin Netanyahu holdt.

Forrige artikkel– Israel er ikke det som er feil med Midtøsten, Israel er det som er rett med Midtøsten
Neste artikkelConrad Myrland i MIFF Lister: Jødiske flyktninger fra arabiske land
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.