Yasser Arafat kommer til Oslo med Hitler og Brezjnev

Yasser Arafat skal få oppmerksomhet i Øystein Stray Spetalens "antisosialistisk museum" på Bygdøy, lover investoren. MIFF tipset Spetalen om å inkludere Arafat og fikk raskt positivt svar.
Yasser Arafat som voksdukke i Madame Tussauds i London. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Yasser Arafat som voksdukke i Madame Tussauds i London. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Investor Øystein Stray Spetalen. (Foto: YouTube)
Investor Øystein Stray Spetalen. (Foto: YouTube)

Øystein Stray Spetalen fortalte om planene for sitt “antisosialistiske museum” i Kapital denne uken. Nyheten ble gjengitt i en rekke medier, blant annet av nyhetsbyrået NTB og VG.

Jan Benjamin Rødner, hovedstyremedlem i MIFF, var raskt ute med å foreslå en mann som bør inngå i “Spetalens skrekk-kabinett”. MIFF sendte fredag ettermiddag en slik e-post til Spetalen.

“MIFF vil tipse om en voksfigur som vil passe veldig godt inn i “skrekk-kabinettet i kjelleren av brune og røde sosialister”.

Arafats og PLOs uttrykte politikk var klart på venstresiden og han ble støttet av venstreradikale over hele verden. Arafat fulgte godt opp i sporene etter sin slektning Haj Amin al Husseini i sitt ønske om å gjøre Palestina fritt for jøder. Bevegelsen Arafat var med på å skape har en utstrakt beundring for Hitler, Mein Kampf og Zions vises protokoller.

Arafat har ført millioner av palestinere ut i en endeløs fattigdom og fornedrelse – alt i et klart forsøk på å utrydde den jødiske staten Israel og gjerne jødene med.

Arafats metode var terror, i hans treningsleire har terrorister fra hele verden fått opplæring fra Rote Arme Fraktion og nedover. Mange av hans folk fikk sin trening i Sovjetunionen. Det er i det hele tatt mye som gjør at Arafat passer svært godt inn. Her har vi bare nevnt noen stikkord.”

Svaret kom raskt i løpet av et par timer.

“Arafat skal få oppmerksomhet. Min mormor lærte meg alt om han og hva han stod for,” skriver Spetalen.

Yasser Arafat kommer tilbake til Oslo, men denne gang i annet selskap enn med Yitzhak Rabin og Shimon Peres. Nå kommer han på museum sammen med voksdukker av Adolf Hitler og Leonid Brezjnev.

– Dette blir et lite vokskabinett i en kjeller på Bygdøy, der de besøkende skal utstyres med lommelykt, slik at de kan lyse rundt på rode og brune sosialister, og lese om hva de ulike sosialistene lovet og hva de faktisk gjorde mot folk, sier Spetalen til Kapital.

Det er uklart om Spetalen vil lage Arafat som en egen dukke, men han vil får være med. I skrekk-kabinettet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise