Israelsk stjerneskudd til Oslo Jazz Festival

Oslo Jazz Festival presenterer Ester Rada (29) fra Israel som en blanding av ethio-jazz gudfaren Mulatu Astatke og soul-stjerna Alicia Keys.

Ester Rada kommer til Oslo. (Foto: Oslo Jazz Festival)
Ester Rada kommer til Oslo. (Foto: Oslo Jazz Festival)

Lørdag 16. august spiller Ester Rada på Nasjonal Jazzscene Victoria under Oslo Jazz Festival. I 2013 kom Rada med singelen Life Happens, som ifølge arrangørene gir “en herlig og eklektisk lytteopplevelse fra første spor og ut”.

Oslo Jazz Festival skriver:

“Med sin unike blanding av ethio-soul, urban funk, neo-soul og RnB fremstår Ester Rada er en stigende stjerne på den internasjonale soul, jazz og world music-himmelen. Hun har overbevist publikummere med sine forrykende liveopptredner på klubber over hele Europa og på festivaler som Red Sea Jazzfest og ikke minst Glastonbury-festivalen.

Ester Rada er spådd en stor fremtid, og vi er rimelig sikre på at dette kan bli en av de siste sjansene du har til å se henne live i en intim klubbsetting.”

Ifølge Wikipedia vokste Rada opp i en svært religiøs jødisk familie med røtter i Etiopia. Du kan bli bedre kjent med henne på artistens nettside og Facebook-side. Billettene for konserten i Oslo 16. august kjøper du her.

  • Se Ester Radas offisielle video for Life Happens.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise