Israelsk lege taler i Oslo

Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)
Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

På en medisinsk konferanse om forskning på vitamin D, sol og helse deltar medisinere fra verdenseliten som talere. Konferansen foregår på Holmenkollen Park Hotell i Oslo mandag og tirsdag, og retter seg mot helsearbeidere, leger og forskere.

 

Dødehavsklimaet

”Vi vil bringe sammen forskere og leger til vitenskapelige diskusjoner, utveksling av nye ideer, og etablering av samarbeid om fremtidig forskning, utgivelser og organisering av konferanser og seminarer”, skriver vertsprofessor Johan Moan fra Universitetet i Oslo på konferansens nettside.

Tirsdag formiddag står den israelske legen Marco Harari på talerlisten. Han skal snakke om helseeffekten av dødehavsklimaet. Dr.Marco Harari er medisinsk direktør for det internasjonale rehabiliteringssenteret DMZ Medical Center i Ein Bokek ved Dødehavet, hvor pasienter kommer fra hele verden for å få behandling.

 

Norsk klinikk tilknyttet

Den norskdrevne Dødehavsklinikken, som eies av Dødehavsstiftelsen, er tilknyttet senteret som ledes av Harari. I løpet av ti års virksomhet har den norske klinikken hjulpet 1500 kronisk syke nordmenn tilbake i aktivt liv og arbeid.

– Det er oppsiktsvekkende at 1500 kronisk syke norske mennesker som ikke har behandlingstilbud i Norge, nettopp har fått nødvendig helsehjelp ved Dødehavsklinikken og DMZ Medical Center, med dr.Harari i spissen, uttaler overlege Elisabeth Dramsdahl fra Dødehavsklinikken.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag