Israelsk lege taler i Oslo

Den israelske legen Marco Harari fra Dødehavsklinikken er blant talerne på en medisinsk konferanse i Oslo mandag og tirsdag.

Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)
Dr. Marco Harari leder medisinsk rehabilitering ved Dødehavet. (Foto: Dødehavsklinikken / ADSSC.)

På en medisinsk konferanse om forskning på vitamin D, sol og helse deltar medisinere fra verdenseliten som talere. Konferansen foregår på Holmenkollen Park Hotell i Oslo mandag og tirsdag, og retter seg mot helsearbeidere, leger og forskere.

 

Dødehavsklimaet

”Vi vil bringe sammen forskere og leger til vitenskapelige diskusjoner, utveksling av nye ideer, og etablering av samarbeid om fremtidig forskning, utgivelser og organisering av konferanser og seminarer”, skriver vertsprofessor Johan Moan fra Universitetet i Oslo på konferansens nettside.

Tirsdag formiddag står den israelske legen Marco Harari på talerlisten. Han skal snakke om helseeffekten av dødehavsklimaet. Dr.Marco Harari er medisinsk direktør for det internasjonale rehabiliteringssenteret DMZ Medical Center i Ein Bokek ved Dødehavet, hvor pasienter kommer fra hele verden for å få behandling.

 

Norsk klinikk tilknyttet

Den norskdrevne Dødehavsklinikken, som eies av Dødehavsstiftelsen, er tilknyttet senteret som ledes av Harari. I løpet av ti års virksomhet har den norske klinikken hjulpet 1500 kronisk syke nordmenn tilbake i aktivt liv og arbeid.

– Det er oppsiktsvekkende at 1500 kronisk syke norske mennesker som ikke har behandlingstilbud i Norge, nettopp har fått nødvendig helsehjelp ved Dødehavsklinikken og DMZ Medical Center, med dr.Harari i spissen, uttaler overlege Elisabeth Dramsdahl fra Dødehavsklinikken.

Forrige artikkelI dag sto hele Israel stille i to minutter
Neste artikkel– Hamas vil aldri anerkjenne Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/