Kong Harald og 200 gjester skålte for Israels folk

– I dag er det en omfattende kulturell og økonomisk forbindelse mellom våre to land. Jeg håper dette statsbesøket vil være med å styrke ytterligere de nære forbindelser mellom Israel og Norge, sa kong Harald under sin tale på gallamiddagen mandag kveld.

Kong Harald og president Shimon Peres inspiserer Garden mandag 12. mai. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Kong Harald og president Shimon Peres inspiserer Garden mandag 12. mai. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Den kongelige familie, statsminister Erna Solberg og alle hennes statsråder, deltok under gallamiddagen på Slottet mandag kveld.

Du kan lese hele Kong Haralds tale på engelsk på Kongehusets nettsider.

På vei inn på slottet. MIFFs grunnlegger og styremedlem Jan Benjamin Rødner, Norges sjefsrabbiner og israelsk politiker Michael Melchior og MIFFs daglige leder Conrad Myrland. (Foto: Atle Hansen, MIFF)
På vei inn på slottet. MIFFs grunnlegger og styremedlem Jan Benjamin Rødner, Norges sjefsrabbiner og israelsk politiker Michael Melchior og MIFFs daglige leder Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
Den kongelige menyen og musikken. (Foto: Conrad Myrland)
Den kongelige menyen og musikken. (Foto: Conrad Myrland)

MIFF kommer tilbake med mer.

 

Forrige artikkelBrukte fagforeningene til å demonstrere mot statsbesøket
Neste artikkel– Vi har gode relasjoner med Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.