MIFFs avsløring av propagandaeksamen skaper enorm interesse

Besøket på miff.no knuser alle gamle rekorder etter at MIFF onsdag avslørte Utdanningsdirektoratets propagandaoppgave på skriftlig norskeksamen. Med målrettet Facebook-reklame mot ungdom i videregående skole avslører MIFF eksamensoppgavens faktafeil.

Faksmile fra eksamensoppgaven i hovedmål 28. mai 2014. I bildeteksten til denne graffitien hevder Utdanningsdirektoratet at Betlehem er
Faksmile fra eksamensoppgaven i hovedmål 28. mai 2014. I bildeteksten til denne graffitien hevder Utdanningsdirektoratet at Betlehem er "omringet" av muren. Alle med et kart over området kan se at det er feil.

Ifølge Google Analytics hadde miff.no 15.132 økter/ besøk torsdag 28. mai. Dette er mye mer enn alle tidligere dagsrekorder for besøk på nettsiden. Til sammenligning lå dagsbesøket under statsbesøket til president Shimon Peres i overkant av 3.000.

Over 80 prosent av besøkene er klassifisert av Google som nye besøk. Tidligere i mai måned har andelen nye besøk ligger i overkant av 30 prosent.

Tallene betyr at over 10.000 nye brukere var innom miff.no torsdag.

De kom innom for å lese hvordan Utdanningsdirektoratet spredte usannheter om Israels “Mur” og serverte Mads Gilberts mest bloddryppende SMS på norskeksamen. De kunne også lese reaksjoner fra sjokkerte elever.

I tillegg er det titusenvis som har sett MIFFs omtale av eksamenen på Facebook.

Kort tid etter at eksamen var avsluttet, bestilte MIFF målrettet annonse på Facebook rettet til brukere i aldersgruppen 16-20 år. Bare 16 timer senere har den generert over 2700 klikk inn på miff.no. På grunn av annonsens aktualitet har dette kostet MIFF kun 31 øre per klikk.

Gi din støtte til MIFFs Facebook-kampanjer til konto 78770654539 eller gi online med kredittkort ved å klikke her.

Forrige artikkelRivlin er toppkandidat
Neste artikkelVil du vite fasiten på årets eksamen?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.