Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ambassaden i Tel Aviv lokker norsk næringsliv til Israel

Skjermdump av artikkel publisert 17. juni 2014 på NHOs nettside.
Skjermdump av artikkel publisert 17. juni 2014 på NHOs nettside.
Den norske ambassaden i Tel Aviv inviterer norsk næringsliv til seminar i november. Ledelsen i Næringslivets Hovedorganisasjon støtter initiativet og markedsfører det på sine nettsider.

Statsminister Erna Solberg ønsker seg økt samarbeid med Israel. Den norske utenrikstjenesten har fanget opp de politiske signalene, og inviterer til israelsk-norsk næringslivsseminar i Tel Aviv 5.-6. november 2014.

Hovedtemaet for seminaret blir energi, både fossil og fornybar. Det vil også bli fokusert på yrkesutdanning innen energisektoren, høyteknologi, forskning og utvikling, skriver NHO på sine nettsider.

I 2012 konstruerte nyhetsbyrået NTB en sak hvor det ble skapt inntrykk av at norske myndigheter advarte mot norsk engasjement i israelsk gassutvinning. Allerede den gang gjorde ambassaderåden i Tel Aviv det klart at «Norge har ikke gitt advarsel mot offshore-engasjement i Israel».

– Nye gassfunn gir muligheter for utnytting av norsk ekspertise innen energisektoren, heter det nå i forhåndsomtalen av seminaret på NHOs nettsider.

Mye tyder på at næringslivsseminaret vil nå en bredest mulig målgruppe. Sjømat skal nemlig også være på menyen. Sjømat er Norges viktigste eksportprodukt til Israel, det står for omlag 70 prosent.

Et hovedmål med seminaret er «matchmaking», at norske og israelske bedrifter som trenger hverandres tjenester og teknologi kan møtes.

MIFF oppmuntrer medlemmer og nettgjester til å gjøre dette seminaret kjent for flest mulig aktuelle bedrifter. NHO ber interesserte ta kontakt med Trine Radman i NHO på e-post trine.radmann@nho.no.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart