Se hvem som kritiserer denne tegningen

En stortingsrepresentant publiserte i går kveld denne tegningen på sin åpne Facebook-profil. Se hvilke partier på Stortinget som kritiserer det.

"Rakettforsvarsskjoldet til Hamas."

Stortingsrepresentant Kristian Norheim fra FrP publiserte lørdag 12. juli en tegning med kritisk snert mot Hamas sin bruk av barn som menneskelige skjold. “Sad, but true” (trist, men sant), skrev Norheim som egen kommentar.

TV2 har valgt å lage en sak på at Norheim publiserte tegningen.

  • SVs Heikki Holmås mener det er “avskyelig og smakløst” å publiserte tegningen. Holmås anklager Norheim for å mene at “det er greit at Israel bevisst dreper barn”.
  • APs leder i utenriks- og forsvarskomiteen Anniken Huitfeldt mener “bildet er ensidig og fungerer som propaganda”. Samtidig sier hun: “Hamas bruker ekstreme metoder som jeg på alle måter fordømmer.”
  • Rasmus Hansson fra Miljøpartiet De Grønne sier: “Fyttirakkern. Det er uverdig at en talsperson for et regjeringsparti legger ut noe sånt.”
  • Trine Skei Grande i Venstre mener “sånne ting gjør debatten dum”.

Ingen av stortingsrepresentantene har noen argumenter som tilbakeviser anklagen om at Hamas bruker menneskelige skjold. Dermed faller all deres kritikk til jorden.

Kristian Norheims tegning viser virkeligheten. Du kan takke Kristian Norheim fordi han forteller sannheten om Hamas på Facebook-siden eller på e-post kristian.norheim@stortinget.no.

Forrige artikkelSidsel Wold kaster alle hemninger
Neste artikkelSe hvordan Hamas dekker seg bak sivile
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.