Kjøp SodaStream på Elkjøp, Lefdal, Jernia, Siba, Staples, Jula eller Expert denne uken!

Gå til din nærmeste butikk og takk dem fordi de selger produkter fra israelske SodaStream. Overse de anti-israelske provokatørene som med kriminelle mafiametoder forsøker å presse butikkene til boikott. Hvorfor ikke kjøpe en brusmaskin med det samme!

Skuespilleren Scarlett Johansson anbefaler SodaStream-produktene.
Sodastream-maskinene kan mer enn å bare lage boblevann.
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Denne uken arrangerer provokatører fra Norsk Folkehjelp, Fagforbundet, Palestinakomiteen og nesten 20 andre organisasjoner flere aksjoner mot det israelske selskapet SodaStream. Selskapets brusmaskiner selges i Norge i butikker som Elkjøp, Lefdal, Jernia, Siba, Staples og Expert.

Flere av provokatørenes tidligere butikkaksjoner har vært i strid med norsk lov. 15. mai 2012 varslet MIFF politiet før en planlagt butikkaksjon fra Palestinakomiteen i Oslo. Politiet var raskt på stedet med tre biler og ga aktivistene pålegg om å holde seg borte fra den aktuelle kosmetikkbutikken. I Asker har en Ship to Gaza-aktivist blitt rettslig forfulgt etter vandalisering av produkter.

Den norske boikottloven gjør det klart at en boikott er rettsstridig “når den blir foretatt eller holdt ved like ved rettsstridige midler eller på en unødig opphissende eller krenkende måte eller ved usanne eller misvisende opplysninger”. Strafferammen er fengel opp til tre måneder.

Boikott-tilhengernes mål er større enn å bryte norsk lov og straffe israelske selskaper økonomisk. De vil frem for alt sverte og isolere staten Israel. De aller, aller fleste av boikott-tilhengerne ønsker også å se en stat med jødisk flertall forsvinne jo før jo heller. De forstår ikke at boikott ikke bare er dumt, men også umoralsk.

Til tross for boikott-tilhengernes aksjoner, drevet frem av organisasjoner med mange hundre millioner kroner i statlig støtte, har den norske importen fra Israel økt betydelig etter at boikott-aksjonene ble intensivert på begynnelsen av 2000-tallet. Men det betyr ikke at boikotternes støyete aksjoner kan svi for enkeltselskaper og redusere potensialet for samhandelen med Israel.

 

Derfor mobiliserer MIFF til støtteaksjon for SodaStream denne uken!

Du kan delta på flere måter:

Gå til de nærmeste Elkjøp, Lefdal, Jernia, Siba, Staples, Jula og Expert-butikker og takk dem dersom de selger SodaStream. Vis at mange vil la det boble for miljøet og fredelig sameksistens! Hvis du ikke finner SodaStream i hyllene, så spør etter det!

Kjøp mest mulig SodaStream-produkter denne uken og resten av måneden! Her finner du oversikt over salgssteder. Husk at julen nærmer seg, legg brusmaskinene fra SodaStream under juletreet i år!

Du kan også bestille SodaStream-produkter i online nettbutikker. Blant annet her på tretti.no.

“Med SodaStream kan du enkelt lage mineralvann med den smaken du vil ha hjemme hos deg selv. Godt for deg og godt for miljøet, sammenlignet med å kjøpe flasker eller bokser,” skriver selskapet på sin demoside for produktene. Brusmaskinen “har blitt en suksess i norske butikker”, skrev Dagens Næringsliv i august 2013. Selskapet tilbyr over hundre forskjellige smaker på brusen som lages av drikkevannet fra springen.

Les mer bakgrunn om SodaStream i artikkelen La det boble for miljøet og fredelig sameksistens!

Dersom ikke dette bildet kan inspirere til å kjøpe SodaStream, vet vi ikke hva som kan hjelpe! (Skjermdump fra Facebook-siden til boikottaksjonen)
Dersom ikke dette bildet kan inspirere til å kjøpe SodaStream, vet vi ikke hva som kan hjelpe! (Skjermdump fra Facebook-siden til boikottaksjonen)
Forrige artikkelAnklager Shimon Peres for å stå bak forbrytelser mot menneskeheten
Neste artikkelHans Fredrik Grøvan i MIFF Lister: Israels venner på Stortinget
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -