Civita spør hva Norge kan lære av Israel

Saul Singer, Daniel Ras-Vidal og Anita Krohn Traaseth (bildet) deltar i et frokostmøte arrangert av tenketankene Civita og Skaperkraft og Oslo Innovation Week tirsdag 14. oktober. Du kan følge live streaming.

Saul Singer, Daniel Ras-Vidal og Anita Krohn Traaseth. (Foto: Civita)
Saul Singer, Daniel Ras-Vidal og Anita Krohn Traaseth. (Foto: Civita)

Frokostmøtet i Café Christiania tirsdag 14. oktober er fullbooket, ifølge nettsiden til Civita. Men ikke fortvil, nettmøtet vil bli sendt direkte på nettsiden fra kl. 08.00-09.30.

Civita presenterer møtet slik:

“I boken START-UP NATION undersøker Saul Singer hvordan Israel, et land med kun syv millioner innbyggere, i konstant konflikt med sine naboer og uten noen naturressurser, evner å produsere flere oppstartsbedrifter enn land som Japan, Kina, Sør-Korea, Canada og Storbritannia. Hvordan har Israel, mot alle odds, blitt en entreprenørnasjon, som har den høyeste andelen oppstartsbedrifter pr.capita i verden? Og hva kan Norge lære av Israel?

I panelet: Forfatter av boken Start-up Nation: The Story of Israel’s Economic Miracle og tidligere redaktør for Jerusalem Post, Saul Singer, daglig leder i FIN (Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge), Daniel Ras-Vidal, og administrerende direktør i Innovasjon Norge Anita Krohn Traaseth.

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med tankesmien Skaperkraft og Oslo Innovation Week.”

Israel nærmer seg raskt ni millioner innbyggere. Folketallet har økt eter at Start-Up Nation kom ut for noen år siden.

 

Forrige artikkelConrad Myrland i MIFF Tromsø: Krigen og mediekrigen sommeren 2014
Neste artikkelNye krigsutspill fra både Hamas og Fatah
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.