Norsk Folkehjelp hevder “rett til å vende tilbake” er “hellig”

"Retten til å vende tilbake er hellig. Den er ikke åpen for forhandligner eller kompromiss," skriver Norsk Folkehjelp i et arabisk-språklig magasin. Med norske skattepenger jobber de for at Israel skal forsvinne.
Skjermdump fra Minervanett 12. desember 2014.
Skjermdump fra Minervanett 12. desember 2014.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Fredag 12. desember kan journalist Lars Akerhaug i Minervanett avsløre innholdet i et arabisk-språklig magasin som er utgitt av Norsk Folkehjelp i 2014. Forsiden er preget av Norsk Folkehjelps logo, sammen med et kart over Palestina hvor Israel er borte og en nøkkel som symboliserer palestinernes krav om rett til å vende tilbake.

I teksten blir det om mulig enda mer “slagordpreget”, “til tider militant”, ifølge Akerhaug. Han gir to eksempeler av hva Norsk Folkehjelp formidler til sine palestinske og arabiske ledere:

«Retten til å vende tilbake er hellig. Den er ikke åpen for forhandlinger eller kompromiss.»

«Flyktningspørsmålet er et helt sentralt spørsmål, ikke bare et problem som må forhandles om for å løse eller finne en utvei fra. Det er et spørsmål om rettigheter og denne rettigheten kan eller vil aldri bli borte. Tusener martyrer har ofret blod for denne retten som aldri vil kunne røres ved.»

MIFF har over flere år påpekt hvordan Norsk Folkehjelp, Fagforbundet og deres andre allierte arbeider mot et politisk mål hvor verdens eneste jødiske stat blir borte. Det er bra at Minervanett bidrar til at dette blir kjent for flere. Norsk Folkehjelps formuleringer minner om uttalelser fra Hamas, påpeker Akerhaug.

– Norsk Folkehjelp heller bensin på bålet. I fremtiden bør det skje uten støtte fra Norad, konkluderer Minerva-journalisten.

I Norge driver Norsk Folkehjelp et arbeid for å integrere flyktninger. På Gaza-stripen arbeider den samme organisasjonen intenst for at etterkommere av flyktninger der ikke skal bli integrert, påpekte Conrad Myrland i MIFF i denne vidoen fra februar 2013.

Se og del filmen “Dobbeltmoralen til Norsk Folkehjelp”.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise