Høyre- og KrF-politikere misliker at Erik Fosse ble valgt som fredstaler

Skjermdump fra moss-avis.no 14. august 2015.
Skjermdump fra moss-avis.no 14. august 2015.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Christian Fredrik-dagene blir arrangert i Moss fra 8.-16. august. Fredag 14. august blir det avholdt en fredskonsert, og i forkant er legen Erik Fosse invitert til å holde en fredstale.

Høyre-politikeren Sverre Alhaug Høstmark mener Fosse er uegnet som fredstaler.

– Han er en meget kontroversiell og splittende person. Han bruker sin posisjon som akuttmedisiner til politisk kamp som bare øker konflikten ved sin ensidige fordømmelse av Israel og pro Iran/Hamas-holdning, skriver Høstmark til Moss Avis.

Han får støtte fra KrF-politiker Halvard Sand.

– Jeg håper for fremtiden at de som velger fredstaler bruker mer omhu og fornuft, eller ønsket de å forfekte et politisk syn? spør Sand.

Arrangørene forsvarer valget av Erik Fosse, overfor Moss Avis.

– Noe av det jeg kommer til å ta opp i talen er at fred er knyttet til frihet og dermed frihet til å si og mene hva man vil, kommenterer Fosse selv. Vi håper han taler like ivrig om frihet til Hamas på Gaza-stripen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag