Norske gründere hentet inspirasjon i Israel

Sponsor: Det norske utenriksdepartement.

Innovativt arbeidsrom designet av Studio BA i Gartner Innovation Center i Tel Aviv. (Illustrasjonsfoto: designmilk, flickr)
Innovativt arbeidsrom designet av Studio BA i Gartner Innovation Center i Tel Aviv. (Illustrasjonsfoto: designmilk, flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Denne uken har en gruppe norske gründere vært i Israel for å delta på DLD Tel Aviv Innovation Festival. Med i gruppen var også representanter for Oslo Business Region, Oslo kommune, Innovasjon Norge og Norsk-Israelsk Handelskammer.

– Vi setter pris på at det norske utenriksdepartementet har bistått med pengestøtte til firmaene som deltar, sier Dag Abrahamsen, styreleder i Norsk-Israelsk Handelskammer til organisasjonens nettside.

Under besøket i Israel inviterte også den norske ambassaden i Tel Aviv til en uformell sammenkomst der de norske selskapene fikk presentere seg for andre lands deltakere.

Israel ligger i front i verden når det gjelder innovasjon og teknologi.

Forrige artikkelMøte med soldater vekket framtidshåp
Neste artikkelHva mener amerikanske jøder om antisemittisme i Europa?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.