– Palestinernes hatopplæring må ta slutt

I dag presenterer MIFF og Itamar Marcus (bildet) en rapport i Utenriksdepartementet om palestinsk hatformidling. Les og del rapporten!
Itamar Marcus er en av forfatterne av rapporten
Itamar Marcus er en av forfatterne av rapporten "Opplæring til hat og terror" som MIFF utgir på norsk.

En ny generasjon palestinere læres opp til å avvise Israels rett til å eksistere og oppildnes til å kjempe mot den jødiske staten. Det kommer fram i en ny rapport som Med Israel for fred (MIFF) overleverer til Utenriksdepartementet fredag ettermiddag.

Morten Fjell Rasmussen, Conrad Myrland og Bengt-Ove Nordgård fra MIFF før et besøk i Utenriksdepartementet mandag 4. mai 2015. (Foto: MIFF)
Morten Fjell Rasmussen, Conrad Myrland og Bengt-Ove Nordgård fra MIFF før et besøk i Utenriksdepartementet mandag 4. mai 2015. (Foto: MIFF)

– Utdanning kunne vært det fundamentet en varig fredsløsning hvilte på, men slik har det ikke blitt. Det må en endring til, og det haster, sier MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen.

Med på besøket i UD er MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård og Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch. Fredag kveld skal Marcus holde foredrag på MIFFs europeiske Israel-konferanse i Sandvika.

Rapporten er oversatt til norsk av MIFFs inspirator i sosiale medier Geir Knutsen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise