Bryr du deg? Hvor lenge vil du være likegyldig?

Faksmile av LO i Oslos invitasjon til 1. mai 2016.
Faksmile av LO i Oslos invitasjon til 1. mai 2016.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tradisjonen tro inviterer LO i Oslo til 1. mai på Youngstorget. Det er ti paroler som handler om norsk politikk, forholdet til Europa og arbeidsliv, én parole som handler om resten av verden. Den heter: “Anerkjenn Palestina – Boikott Israel”.

Av alle verdens konflikter og problemer står utfrysning av verdens eneste jødiske stat øverst på agendaen for arrangørene av 1. mai-toget i Oslo.

I noen av de samme gatene hvor 1. mai toget snor seg gjennom Oslo, ble nesten fire hundre norske jøder samlet opp for deportasjon med Donau i november 1941. I de samme gatene  skal støvlene på søndag slå i bakken med krav om å fryse ut verdens eneste jødiske stat fra verdenssamfunnet.

– Ikke uventet, men fryktelig trist at LO – som representerer så mange mennesker – går inn for arbeidsløshet blant palestinerne, krig og elendighet, kommenterer advokat Jan Benjamin Rødner, styremedlem i MIFF.

Bryr du deg? Vil du bruke dagene fram til 1. mai til å mobilisere i støtte for verdens eneste jødiske stat, eller vil du fortsette å være likegyldig?

Her er noen forslag:

 

Les MIFFs temaside for hvordan 1. mai gjennom en årrekke er blitt misbrukt til angrep mot Israel.

Les MIFFs temaside for kravet om anerkjennelse av Palestina.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag