Bryr du deg? Hvor lenge vil du være likegyldig?

Søndag marsjeres det i hovedstaden. I de samme gatene hvor det norske politiet samlet opp jøder til utryddelse for 74 år siden, slår støvlene denne gang i bakken med krav om å fryse ut verdens eneste jødiske stat fra verdenssamfunnet.
Faksmile av LO i Oslos invitasjon til 1. mai 2016.
Faksmile av LO i Oslos invitasjon til 1. mai 2016.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Tradisjonen tro inviterer LO i Oslo til 1. mai på Youngstorget. Det er ti paroler som handler om norsk politikk, forholdet til Europa og arbeidsliv, én parole som handler om resten av verden. Den heter: “Anerkjenn Palestina – Boikott Israel”.

Av alle verdens konflikter og problemer står utfrysning av verdens eneste jødiske stat øverst på agendaen for arrangørene av 1. mai-toget i Oslo.

I noen av de samme gatene hvor 1. mai toget snor seg gjennom Oslo, ble nesten fire hundre norske jøder samlet opp for deportasjon med Donau i november 1941. I de samme gatene  skal støvlene på søndag slå i bakken med krav om å fryse ut verdens eneste jødiske stat fra verdenssamfunnet.

– Ikke uventet, men fryktelig trist at LO – som representerer så mange mennesker – går inn for arbeidsløshet blant palestinerne, krig og elendighet, kommenterer advokat Jan Benjamin Rødner, styremedlem i MIFF.

Bryr du deg? Vil du bruke dagene fram til 1. mai til å mobilisere i støtte for verdens eneste jødiske stat, eller vil du fortsette å være likegyldig?

Her er noen forslag:

 

Les MIFFs temaside for hvordan 1. mai gjennom en årrekke er blitt misbrukt til angrep mot Israel.

Les MIFFs temaside for kravet om anerkjennelse av Palestina.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise