– Kofferten viste seg å være tom

Politiets bombegruppe rykket ut til synagogen i Oslo fredag morgen.

Det var et stort politioppbud i området rundt synagogen i Bergstien fredag morgen. (Arkivfoto: MIFF)
Det var et stort politioppbud i området rundt synagogen i Bergstien fredag morgen. (Arkivfoto: MIFF)

– Politiet sjekker en hensatt koffert i Bergstien, meldte politiet i Oslo på Twitter fredag morgen. Kofferten var plassert mellom sperresteinene som står utenfor synagogen. Overvåkningsbilder viste at “en mørkhudet person iført en mørk jakke, en mørk bukse og mørke sko” satte fra seg kofferten der omkring klokken 4 i natt.

Like etter klokken 11.00 meldte politiet at “kofferten viste seg å være tom”.

Kofferten var tom, men likevel blir episoden stående igjen som et klart skremmeskudd mot den lille jødiske minoriteten i Norge.

Forrige artikkelHizbollah-leder drept i Syria
Neste artikkel– UNESCO må respektere de jødiske hellige steder
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.