Norges ambassadør viste “Norges dypeste sympati”

Jon Hanssen-Bauer besøkte Sarona-markedet.

Norges ambassadør Jon Hanssen-Bauer (bak til høyre) lytter til Yair Lapid utenfor Sarona-markedet i Tel Aviv 10. juni 2016. (Foto: Twitter)
Norges ambassadør Jon Hanssen-Bauer (bak til høyre) lytter til Yair Lapid utenfor Sarona-markedet i Tel Aviv 10. juni 2016. (Foto: Twitter)

Fredag formiddag avla Norges ambassadør i Israel, Jon Hanssen-Bauer, et solidaritetsbesøk til Sarona-markedet i Tel Aviv, kjøpesenteret hvor fire sivile israelere ble drept av to palestinske terrorister onsdag.

– På Sarona-markedet for å vise Norges dypeste sympati og solidaritet med terrorofrene og for å ønske rask bedring for de skadde, skriver Hanssen-Bauer på Twitter.

Han har også publisert et bilde av seg selv, hvor han lytter til den israelske politikeren Yair Lapid som gir kommentarer til media.

Forrige artikkelFNs sikkerhetsråd fordømte terrorangrep
Neste artikkelSvenskene ber om hjelp
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.