Israelsk innovasjon i Oslo

Frokostmøte med israelsk innovasjonsekspert i Oslo tirsdag 18. oktober.

En Xbox-bruker spiller tennis ved hjelp av 3D-bevegelsesgjenningsteknologien i Microsoft Kinect, utviklet av israelske PrimeSense. (Illustrasjon: PrimeSense)
En Xbox-bruker spiller tennis ved hjelp av 3D-bevegelsesgjenningsteknologien i Microsoft Kinect, utviklet av israelske PrimeSense. (Illustrasjon: PrimeSense)

17.-21. oktober er det Oslo Innovation Week. I den anledning har Norsk-Israelsk Handelskammer og Oslo International Hub invitert israeleren Anya Eldan til Norge. Tirsdag 18. oktober ønsker de velkommen til frokostmøte med innovasjonseksperten. Eldan har 25 års erfaring som leder innenfor høyteknologi og venture kapital. Hun jobber nå for Israel Innovation Authority, med særlig ansvar for støtte til nyoppstartede fond og teknologiselskaper.

Påmelding til mail@nihk.org.

Forrige artikkelSe alle foredrag og svar fra MIFF Forum 2016
Neste artikkelHvor mange israelske politikere tror på Gud?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.